Fold gaat in zee met makers van Pokémon Go voor nieuwe bitcoingame

Fold gaat in zee met makers van Pokémon Go voor nieuwe bitcoingame

Gebruikers van de Fold app kunnen in de echte wereld op jacht naar bitcoin. Fold gaat in zee met de makers van Pokémon Go, Niantic Labs.

Fold is een van de populairste bitcoinbeloning apps in Amerika. Gebruikers van de app krijgen op verschillende manieren beloningen in de vorm van bitcoin. En bij die opties komt een nieuwe augmented reality (AR) games. Dat zijn spellen waar een extra digitale laag wordt gelegd over de echte wereld.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Met Pokémon Go moet je pokémon vangen door op pad te gaan. Met Fold AR ga je op jacht naar bitcoin en andere prijzen. Directeur Will Reaves geeft tegenover Decrypt uitleg: "Aanvankelijk kun je sats verdienen, maar je kunt ook spins verdienen, waardoor je nog meer Bitcoin kunt verdienen via de Fold-app,"

Met 'spins' kun je aan het rad draaien in de applicatie voor meer beloningen. Klanten met een betaalkaart van Fold krijgen extra bonussen in de game. Op termijn moeten meer van deze functionaliteiten elkaar versterken: "Op termijn kun je echte objecten vinden in de Fold AR-ervaring die vinders speciale privileges, verhoogde verdienmogelijkheden en voordelen geven, zoals een permanente verhoging van beloningen."

Verwacht overigens geen baanbrekende game. Met Pokémon Go haal je waarschijnlijk een betere AR-game in huis. Maar het is een interessante manier van marketen van je product.

De eerste versie van Fold AR werd uitgerold op 23 november voor een klein groepje gebruikers. Hier in Nederland kunnen we voorlopig nog niet de straat op opzoek naar bitcoin. De Fold app werkt namelijk niet in Nederland of uberhaupt in Europa.

Lees meer over:
Bitcoin gaming

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties