FTX bewindvoerders verkopen LedgerX voor 50 miljoen dollar

De bewindvoerders van de failliete cryptobeurs FTX hebben akkoord bereikt met een koper voor LedgerX. De koper is een dochteronderneming van Miami International Holdings, zo meldt het persbericht. Met de transactie is circa 50 miljoen dollar gemoeid.

De deal met M7 Holdings moet nog wel worden goedgekeurd door de Amerikaanse faillissementsrechtbank die toezicht houdt op de procedures van FTX. Een hoorzitting om de deal goed te keuren is gepland voor 4 mei.

FTX, de geïmplodeerde cryptobeurs van CEO Sam Bankman-Fried, komt nog regelmatig in het nieuws. Volgens Arthur Hayes, de voormalige CEO van BitMEX, stond de beurs al bekend als shady binnen de markt. Een van de aandeelhouders van FTX was een Canadees pensionfonds, die deze week aankondigde te stoppen met investeren in de markt. De bewindvoerders kwamen ook in het nieuws door opmerkelijk genoeg 7,3 miljard dollar aan activa uit de FTX boedel te vissen.

Lees meer over:
AmerikaFTXovername

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...