FTX bewindvoerders verkopen LedgerX voor 50 miljoen dollar

FTX bewindvoerders verkopen LedgerX voor 50 miljoen dollar

De bewindvoerders van de failliete cryptobeurs FTX hebben akkoord bereikt met een koper voor LedgerX. De koper is een dochteronderneming van Miami International Holdings, zo meldt het persbericht. Met de transactie is circa 50 miljoen dollar gemoeid.

De deal met M7 Holdings moet nog wel worden goedgekeurd door de Amerikaanse faillissementsrechtbank die toezicht houdt op de procedures van FTX. Een hoorzitting om de deal goed te keuren is gepland voor 4 mei.

FTX, de geïmplodeerde cryptobeurs van CEO Sam Bankman-Fried, komt nog regelmatig in het nieuws. Volgens Arthur Hayes, de voormalige CEO van BitMEX, stond de beurs al bekend als shady binnen de markt. Een van de aandeelhouders van FTX was een Canadees pensionfonds, die deze week aankondigde te stoppen met investeren in de markt. De bewindvoerders kwamen ook in het nieuws door opmerkelijk genoeg 7,3 miljard dollar aan activa uit de FTX boedel te vissen.

Lees meer over:
Amerika overname FTX

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties