Goedemorgen Bitcoin: CEO PayPal ziet BTC als betaalmiddel

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

‘Bitcoin analysebedrijf Chainalysis is $1 miljard waard en wil $100 miljoen ophalen’

Chainalysis gaat $100 miljoen aan investeringen ophalen deze week. Het bedrijf analyseert de bitcoin blockchain en de waarde van het bedrijf wordt geschat op $1 miljard. Dat meldt Forbes.

Verschillende investeerders steken geld in het bedrijf in een nieuwe investeringsronde.

Chainalysis specialiseert zich in het interpreteren van data rondom bitcoin. Het bedrijf heeft verschillende diensten waarmee het overheden en bedrijven helpt om de geldstromen in kaart te brengen.

Dat is niet verboden, maar is wel een flinke inbreuk op de privacy van bitcoin gebruikers. Het bedrijf profiteert dan ook flink van de toenemende regels rondom bitcoin: het bedrijf heeft dit jaar al 65% meer klanten dan in 2019.

Zoon John Lennon: ‘Bitcoin overstijgt alles wat in de wereld gebeurt’

Bitcoin kan individuen helpen om weer zeggenschap over hun vermogen te krijgen. Dat is de overtuiging van Sean Ono Lennon, de zoon van de legendarische frontman van The Beatles John Lennon. “Het overstijgt de politiek en alles wat er in de wereld gebeurt.”

Deze uitspraak deed Sean Ono Lennon tijdens de Orange Pill Podcast, van marktcommentator Max Keiser. Lennon denkt dat het de mens als individu macht geeft op een manier die ze nog nooit eerder heeft gehad.

PayPal CEO Schulman positief over Bitcoin: ‘BTC is een betaalmiddel’

PayPal en bitcoin worden inmiddels steeds vaker in één zin genoemd. De grote betaalverwerker is druk in de weer om ook een plekje te veroveren in deze industrie.

De CEO van het bedrijf, Dan Schulman, ziet in bitcoin veel waarde als valuta. Hij voorziet een scenario waar BTC uiteindelijk meer een betaalmiddel wordt dan een spaarmiddel.

Hup Bitcoin Podcast: PayPal de nieuwe bitcoin whale

In deze Hup Bitcoin podcast bespreken we weer de laatste Bitcoin nieuwtjes van de afgelopen week.

PayPal blijft bitcoin kopen. Die bitcoin komen voorlopig niet meer uit de kluis van de betaalverwerker, zelfs als je met bitcoin betaalt via PayPal. Ook bespreken we de honderden miljoenen die omgaan in de wereld van bitcoin surveillance en ander bitcoin nieuws.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...