Goedemorgen Bitcoin: Coinbase gaat in beslag genomen BTC opslaan

6504 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Cryptobeurs Gemini sluit vijfjarige bitcoin deal met voetbalclub van podcaster Peter McCormack

Cryptobeurs Gemini heeft een vijfjarige sponsorovereenkomst getekend met de Britse voetbalclub Real Bedford, mede-eigendom van Peter McCormack, presentator van de populaire podcast What Bitcoin Did.

Real Bedford ontvangt de sponsorgelden in bitcoin en heeft als doel het succes van de club te ondersteunen en kansen voor kinderen te vergroten. De sponsoring komt bovenop de investering van $4,5 miljoen die in april in de club is gedaan door Winklevoss Capital. Dat is het investeringsbedrijf van de Gemini-oprichters en tweelingbroers Tyler en Cameron Winklevoss, zo meldt The Block vandaag.

Coinbase gaat bitcoin en crypto opslaan voor US Marshals

Coinbase gaat digitale activa beheren voor de Amerikaanse Marshals Service (USMS). Deze samenwerking maakt deel uit van de verantwoordelijkheden van de USMS voor het beheren van verbeurdverklaarde activa.

Coinbase zegt dat de USMS hun institutionele investeringsafdeling, Coinbase Prime, heeft gekozen. Coinbase Prime zal bewaring en geavanceerde handelsdiensten bieden voor grote digitale activa. Dit betekent dat Coinbase centraal de activa beheert die het Amerikaanse ministerie van Justitie soms in beslag neemt.

Mysterieuze whale drijft de Bitcoin koers op

Als we de populaire analist DeFi^2 mogen geloven, dan is één mysterieuze whale op Binance verantwoordelijk voor de huidige koersexplosie van bitcoin. De bitcoin koers schoot aan het einde van het weekend plotseling omhoog naar bijna 64.000 dollar. Waarom koopt deze whale juist nu gigantische hoeveelheden bitcoin in?

Since the local BTC lows on Friday, almost the entire bounce this weekend is from a single entity on Binance Perps that has hammered over $450 million in buys in 500 BTC blocks at a time (during the lowest liquidity hours of the market).
De enorme inkoopwoede van de whale in kwestie doet stof opwaaien op Twitter. Waarom kiest deze mysterieuze entiteit er juist nu voor om stevig in bitcoin te investeren?

Dit is immers de maand waarin Mt. Gox begint met het teruggeven van 140.000 bitcoin aan zijn crediteuren. Het beursplatform dat in 2014 omviel is eindelijk klaar om de bitcoin terug te geven aan zijn voormalige klanten.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...