Goedemorgen Bitcoin: 66% van alle BTC staat al 6 maanden stil

1053 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Twee derde van alle Bitcoin staat al 6 maanden stil

Twee derde van alle bitcoin staat al 6 maanden stil. Ondanks nieuwe prijsrecords en grote dalingen komt een groot aantal bitcoin al maanden niet van hun plek.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin is als geldnetwerk voor tal van dingen geschikt. Betalen, maar ook zeker sparen. Zo lang je jouw private key hebt kun je altijd bij je geld.

In totaal is er momenteel ruim 18,8 miljoen BTC in omloop. Ruim 12 miljoen daarvan staat al een half jaar stil. In deze statistiek zitten verloren bitcoin, maar ook het geld van mensen die hun bitcoin gewoon laten staan en er niet aankomen.

Bitcoin app El Salvador verder dichtgetimmerd door overmatige speculatie

El Salvador onderneemt acties om ‘misbruik’ met de Chivo-app te stoppen. Binnen anderhalve maand na de lancering gebruiken sommige mensen de app al voor ‘verkeerde activiteiten’, zo blijkt.

De Chivo wallet is een app van de overheid waarin de lokale bevoling zowel bitcoin als dollars kan aanhouden. Het heeft al miljoenen gebruikers. De app was bedacht als manier waarop locals bitcoin én dollars kunnen ontvangen na het aanbieden van goederen en diensten.

Fan van de Dallas Mavericks wint $100.000 in Bitcoin na schot van afstand

Een fan van de Dallas Mavericks won $100.000 in Bitcoin na schot van afstand. Isaiah Stone gaat naar huis met de grootste prijs voor een reclamecampagne op het veld ooit. De prijs kwam tot stand in samenwerking met Voyager Digital.

Mark Cuban, de eigenaar van de basketbalclub, is een bekende naam in de wereld van cryptocurrency. De miljardair is tegenwoordig met andere dingen bezig dan bitcoin, maar voor deze prijs werd er toch gekozen voor de grootste digitale munt.

Stone moest drie opdrachten voltooien: een vrije worp scoren, een driepunter maken én een schot van halverwege het veld moest erin.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...