Goedemorgen Bitcoin: 869.949 adressen met meer dan 1 BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Nieuw record: 869.949 adressen met meer dan 1 bitcoin

Het aantal adressen met meer dan 1 bitcoin bereikt een nieuw hoogtepunt. Er zijn 869.949 adressen met meer dan 1 BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In onderstaande grafiek zie je duidelijk dat het aantal adressen met meer dan 1 bitcoin rustig door stijgt. Sterker nog: het aantal neemt verder toe ondanks de recente prijsdalingen.

Amerikaanse regelgevers inden al $3,3 miljard aan boetes bij cryptobedrijven

Amerikaanse regelgevers hebben sinds 2009 zo'n $3,3 miljard aan boetes geïnd bij cryptobedrijven. Dat blijkt uit data die de overheid in de laatste dertien jaar heeft gepubliceerd.

Onderzoeksbedrijf Elliptic heeft analyses gedaan naar dit soort taferelen. Zo zou er in 2022 tot nu toe $180 miljoen zijn verzameld door de toezichthouders. Sinds het begin van bitcoin zou zijn gegaan om meer dan 130 handhavings-acties tegenover cryptobedrijven.

Celsius neemt extra adviseurs aan om te praten over faillissement

Celsius heeft aan aantal adviseurs gevonden om te helpen bij het afhandelen van een mogelijk faillissement.

De Wall Street Journal zit scherp op dit verhaal. Eerder deelde de Amerikaanse krant ook al de geruchten over de zoektocht naar hulp bij het afhandelen van de grote problemen.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...