Goedemorgen Bitcoin: angst regeert op de markt

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Edward Snowden: ‘Investeer niet in bitcoin, maar gebruik het wel’

Edward Snowden is geen fan van investeren in bitcoin. De klokkenluider spreekt op afstand de menigte bij Conensus 2022 toe over privacy.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Snowden is geen fan van de sfeer rondom cryptocurrency en investeringen: “Ik gebruik bitcoin om het te gebruiken. In 2013 betaalde ik onder een pseudoniem met bitcoin voor de servers.”

De angst regeert op de bitcoin-markt, maar Azië biedt hoop

De consumentenprijsindex in de Verenigde Staten heeft met een plus van 8,6 procent de grootste sprong in meer dan 40 jaar tijd gemaakt. Zowel bitcoin als de aandelenmarkten voelden daar meteen de impact van. Vooral vanwege de angst dat de Federal Reserve dit ziet als een extra waarschuwing om de rente de lucht in te werken en hun opkoop-programma wellicht nog sneller af te bouwen.

Column: 42 is het antwoord

In geek-culture een bekend nummer: 42. Dit is column 42. Mooi getal. Als mensen de leeftijd van 42 bereiken, heb je in ieder geval een verjaarscadeau in de vorm van een verhaal of anders een boek. En een jaar toegang tot alle kennis ever. Daarna niet meer. Jammer.

Week in Bitcoin: Morning Star patroon schetst extreem bullish scenario voor bitcoin

De wereld van bitcoin staat nooit stil. Wat is er de afgelopen week allemaal gebeurd?

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...