Goedemorgen Bitcoin: Binance komt met nieuwe oplossing met bankpartners

2020 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. We beginnen de dag met een bitcoinontbijt.

Binance komt met nieuwe oplossing met bankpartners

Binance heeft een grote doorbraak aangekondigd in de institutionele cryptomarkt. Het bedrijf heeft succesvol ‘s werelds eerste triparty-overeenkomst voor cryptocurrency uitgevoerd met een externe bankpartner. Deze overeenkomst is een primeur in en biedt institutionele klanten van Binance de mogelijkheid om hun handelscollateral buiten de beurs te bewaren.

Een triparty-overeenkomst is een financiële regeling waarbij drie partijen betrokken zijn: de koper, de verkoper (of in dit geval de belegger) en een derde partij, meestal een bank. Deze derde partij fungeert als bewaarder en beheerder van het onderpand. In de context van Binance, kunnen institutionele klanten hun onderpand, zoals Treasury Bills of fiat-equivalenten, in beheer geven aan de bankpartner.

BitcoinTalk Stopt met Delen en Promoten van Custodial No-KYC Mixers

In een recente aankondiging heeft BitcoinTalk.org besloten om het delen van links en het promoten van custodial no-KYC mixers te verbieden. Deze beslissing, die ingaat op 1 januari 2024, markeert een belangrijke verschuiving in het beleid van het forum.

BitcoinTalk.org, bekend om zijn liberale standpunt over vrijheid van meningsuiting, benadrukt dat het forum geen darknet platform is. Met de toenemende wettelijke aandacht voor mixers en hun steeds ‘grijzere’ karakter, vindt het forum het niet langer verantwoord om links naar dergelijke diensten toe te staan. Dat is te lezen in een bericht op het legendarische bitcoinforum.

Robert Kiyosaki Ziet Donkere Wolken Boven Amerikaanse Economie: Gouden Kans voor Bitcoin?Robert Kiyosaki Amerikaanse economie

Robert Kiyosaki, de schrijver van het bekende boek ‘Rich Dad Poor Dad’, maakt zich serieus zorgen over de Amerikaanse economie. Als hij vooruit kijkt, ziet hij geen rooskleurige tijden. In plaats daarvan waarschuwt hij voor een enorme economische crisis die op de loer ligt, en hij vreest zelfs dat er een nieuwe Grote Depressie aan zou kunnen komen. Ook vind hij een grote oorlog niet onwaarschijnlijk. Kiyosaki, die met zijn boek zoveel mensen heeft geïnspireerd, lijkt nu een ernstige waarschuwing te geven over wat er mogelijk voor ons ligt. Maar is dit juist goed nieuws voor Bitcoin?

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...