Goedemorgen Bitcoin: Binance mag crypto’s aanbieden in Bahrein

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

CEO van PayPal: 'Bitcoin prijs is het minst interessant van alles'

Dan Schulman maakt zich geen zorgen over de toekomstige prijs van bitcoin. Voor hem zit de kracht van bitcoin in het vermogen om het financiële systeem te transformeren.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De CEO van PayPal is erg positief over cryptovaluta en de hele industrie er omheen. In aanloop naar de Axis Tel Aviv-conferentie herhaalt hij zijn standpunt.

Volgens hem zal de "kruising" tussen digitale activa, CBDC's, stablecoins en digitale wallets "een groot deel van de financiële wereld in de toekomst opnieuw definiëren".

Man verliest $10.000 aan bitcoin door malware die adressen vervangt

Op Twitter deelt Louis Nel over een schrijnend verhaal. De tech-blogger vertelt het verhaal van vriend 'C.'. Hij had 0,255 BTC verzonden van cryptobeurs Kraken naar VALR. Dit is een Zuid-Afrikaanse exchange.

Dit bedrag ter waarde van bijna $10.000 kwam echter nooit aan. Wat bleek? Er zat malware op zijn computer.

Een virus onderschepte gekopieerde gegevens om vervolgens de tekst van het klembord aan te passen. Op het moment dat C. het bitcoin-adres van VALR kopieerde, gebeurde er iets op de achtergrond: het adres van VALR werd vervangen met het adres van de hacker.

Bitcoin beurs Binance mag crypto's aanbieden in Bahrein

Binance heeft een handelslicentie in Bahrein in de wacht gesleept, zo meldt de exchange in een persbericht. En ook Dubai kan aan het lijstje met landen worden toegevoegd.

Hiermee breidt de grootste bitcoinbeurs ter wereld verder zijn diensten uit in het Midden-Oosten. De licentie is verstrekt door de centrale bank van de kleine eilandstaat met 1,7 miljoen inwoners.

Ceo Changpeng Zhao meldt het nieuws op Twitter.

Binance mag alle producten en diensten aanbieden zoals het op andere markten doet. Van het verkopen van bitcoin tot het aanbieden van wallets en derivaten.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...