Goedemorgen Bitcoin: Binance ontkent beschuldiging van Reuters

Goedemorgen Bitcoin: Binance ontkent beschuldiging van Reuters

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Nederlandse bank failliet verklaard, 23.000 klanten gered door depositogarantiestelsel

De Amsterdam Trade Bank (ATB) is failliet verklaard. De curator vertelt dat de Britse en Amerikaanse sancties ertoe leidden dat de bank in de problemen kwam.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

ATB is de Nederlandse dochteronderneming van de Russische Alfa Bank. Naar verluidt had ATB duizenden klanten, zoals te lezen is op de website van De Nederlandsche Bank: "ATB is actief in Nederland sinds 1994. De bank heeft ruim 23.000 particuliere rekeninghouders, van wie het merendeel woonachtig is in Nederland. Bijna 6.000 klanten wonen in Duitsland."

Binance reageert op Reuters: 'Dat is pertinent onjuist'

Binance ontkent de berichten van Reuters over het delen van extra gegevens van Russen.

Volgens Reuters deelde Binance onder andere gegevens van Alexei Navalny, een van de grootste politieke tegenstanders van Vladimir Putin. De grootste cryptobeurs van de wereld ontkent: “Elke suggestie dat Binance gebruikersgegevens, waaronder die van Navalny, heeft uitgewisseld met Russische FSB of regelgevers is gewoon onjuist."

Bitcoin Focus: Een CO2-limiet op je geld?

In Bitcoin Focus houden we je wekelijks op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen in de wereld van bitcoin. In de vorm van een nieuwsbrief bieden we je inzicht in de ontwikkelingen rondom de financiële revolutie.

Jouw geld is jouw geld. Je hebt het verdiend, gespaard, belegd. Hopelijk wat verdiend. In deze Bitcoin Focus de vraag: wat als jouw bank je verbiedt jouw geld te gebruiken?

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties