Goedemorgen Bitcoin: Binance opent klantenservice in Turkije

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Grootste vermogensbeheerder ter wereld onderzoekt digitale valuta

Larry Fink, de CEO van BlackRock verklaart dat zijn bedrijf “digitale valuta, stablecoins en hun onderliggende technologieën” onderzoekt. Daarmee zet de grootste vermogensbeheerders van de wereld weer een klein stapje in de richting van bitcoin.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

BlackRock heeft $10 miljard aan vermogen in beheer voor haar klanten. De multinational lijkt steeds meer in de richting van bitcoin te bewegen en CEO Larry klinkt steeds meer overtuigd. Hij vertelt dat zijn bedrijf digitale activa bestudeert, terwijl klanten grote interesse in de sector tonen.

Binance opent 24/7 klantenservice in Turkije

Binance start met 27/7 klantenservice in Turkije. De grootste cryptobeurs van de wereld kiest het land uit om hun nieuwe dienst op te zetten.

Turkse handelaren zijn verantwoordelijk voor meer dan 7% van de desktop bezoeken voor Binance.

Binance is dus populair in Turkije. Ook heeft de beurs een dochteronderneming in het land.

De wereld van bitcoin is complex. Naast een bijna oneindig aanbod aan tokens en ander spul op Binance zijn er ook veel regels en dingen om rekening mee te houden. Een klantenservice kan klanten op de goede weg helpen.

‘Politici in Washington kunnen bitcoin verpesten’

De Amerikaanse senator Ted Cruz waarschuwt in zijn podcast voor de invloed van de Amerikaanse politiek op bitcoin. Hij denkt dat regels vanuit de Verenigde Staten roet in het eten kunnen gooien voor de industrie.

Cruz heeft zelf ook bitcoin. Eerder dit jaar maakte hij een nieuwe aankoop bekend. Ook gebruikt de politicus bitcoin in zijn campagnes. De staat van Cruz, Texas, is een populaire plek voor miners en andere bitcoinbedrijven.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...