Goedemorgen Bitcoin: Binance schroeft verificatie-eisen verder op

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Coinbase koopt $500 miljoen aan bitcoin en cryptocurrency om te sparen

Coinbase is voornemens om voor 500 miljoen dollar aan bitcoin en andere cryptocurrency’s te kopen voor op de balans. Daarbij reserveert de grote Amerikaanse beurs 10 procent van alle toekomstige winst voor het kopen van extra bitcoin en mogelijk ook andere cryptocurrency’s.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Niemand minder dan CEO Brian Armstrong bracht dit nieuws vannacht naar buiten. Met de toevoegingen dat het idee is om het percentage van de winst dat gereserveerd is voor het kopen van crypto met de tijd te verhogen.

Binance verplicht identificatie voor alle gebruikers

Alle gebruikers van cryptobeurs Binance moeten zichzelf identificeren voordat ze mogen handelen op het platform. In de praktijk betekent dit dat je bijvoorbeeld je ID-kaart of paspoort moet laten zien. Ook moet je een selfie maken om te bevestigen dat je bent wie je zegt dat je bent.

Als je niet de juiste stappen hebt doorlopen kun je alleen nog bitcoin opnemen. Je kunt wel nog je posities sluiten of annuleren, maar bijvoorbeeld geen bitcoin kopen.

BLOX sluit sponsordeal met voetbalclub Club Brugge, betaald in Bitcoin

Nog meer sponsornieuws deze week. BLOX, het broker label van BTC Direct, heeft een deal gesloten met Club Brugge. De komende twee seizoenen zal de naam BLOX op het blauwzwarte shirt te aanschouwen zijn.

Club Brugge is één van de bekende clubs van België. BLOX is een broker waar je bitcoin en andere munten kunt kopen. Vorige week sloot het een soortgelijke samenwerking met Ajax, de landskampioen van Nederland.

De broker heeft het sponsorbedrag volledig in bitcoin betaald.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!