Goedemorgen Bitcoin: ‘Bitcoiners zijn psychopaten’

843 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

‘Bitcoiners zijn psychopaten die om niemand geven’

De gemiddelde bitcoiner is een berekenende psychopaat met een te groot ego. Zo opent het Britse boulevardblad The Sun een artikel over een kleinschalig onderzoek naar de psyche van investeerders.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Een klein team ondervroeg meer dan 500 mensen om uit te vogelen welke karaktereigenschappen vaak voorkomen. Het hele onderzoek van de Queensland University of Technology vind je hier.

Net als bij veel kleinschalige onderzoeken kun je hier uiteraard geen conclusies aan verbinden. De onderzoekers kwamen een aantal opvallende persoonlijkheden tegen. Waarvan er vier duidelijk naar voren kwamen:

  • Narcisme
  • Machiavellisme
  • Psychopathie
  • Sadisme
Also read
‘Bitcoiners zijn psychopaten die om niemand geven’

 

Arthur Hayes waarschuwt voor bitcoin daling naar $30.000

Arthur Hayes, de mede-oprichter van BitMEX, verwacht op de korte termijn een nieuwe koersval van bitcoin omdat de Nasdaq het moeilijk heeft. In zijn laatste blog van 11 april beargumenteert Hayes dat pijn op de aandelenmarkten waarschijnlijk betekent dat ook bitcoin een schuiver gaat maken.

Hayes heeft deze verwachtingen als gevolg van de hoge correlatie tussen Amerikaanse tech-aandelen en bitcoin. Daarbij ziet hij een scenario waarin het conflict in Oekraïne de markt verder in de problemen kan brengen.

Also read
BitMEX oprichter Arthur Hayes verwacht bitcoin koers van 30.000 dollar

 

Binance steekt 100 miljoen euro in Franse cryptomarkt

Binance gaat 100 miljoen euro investeren in de Franse cryptomarkt. Ze gaan ook een samenwerking aan met start-up incubator Station F, waar de nodige bedrijven zijn gevestigd. Dat maakt de exchange bekend tijdens de Paris Blockchain Week.

Binance wil via de investering een voet tussen de deur krijgen in Europa. CEO Changpeng Zhao van Binance was één van de sprekers tijdens het event.

Also read
Binance steekt 100 miljoen euro in Franse cryptomarkt