Goedemorgen Bitcoin: Bittr moet stoppen vanwege sluiting bankrekening

Goedemorgen Bitcoin: Bittr moet stoppen vanwege sluiting bankrekening

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Nederlands Bitcoinbedrijf Bittr moet (ongewild) stoppen na sluiting bankrekening

Het 'Nederlandse' Bitcoin bedrijf Bittr moet tijdelijk (en ongewild) haar deuren sluiten. Naar verluidt heeft het bedrijf sinds gisteren geen toegang meer tot haar Zwitserse bankrekening.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De hoop was dat het bedrijf van Ruben Waterman op tijd de nieuwe bankgegevens had kunnen doorsturen, zo is te lezen in de tweet. Dat is helaas niet gelukt, en dit is de reden dat Bittr (ook wel bekend als GetBittr) het platform tijdelijk op pauze moet zetten. Toch is er wel hoop: "We'll be back soon!"

Inflatie in Nederland naar 5,6%, hoogste niveau sinds 2000

De inflatie in november in Nederland is 5,6 procent, zo blijkt uit voorlopige data van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Ter vergelijking, de inflatie bedroeg in november 2020 nog maar 0,7% en vorige maand nog 3,7%.

Inflatie betekent dat de prijzen van goederen en diensten stijgen. Simpel gezegd: je kunt met dezelfde euro minder kopen. In november dus 5,6% minder goederen en diensten voor dezelfde euro.

Indiaas verbod op ‘private cryptocurrency’ voorbarig, aldus oud-minister van Financiën

Minister van Financiën Nirmala Sitharaman heeft tijdens een vragenronde in de Indiase Tweede Kamer aangegeven dat het aangekondigde wetsvoorstel dat moet zorgen voor regulering van de cryptomarkt is geschreven op basis van nieuw onderzoek en nieuwe ontwikkelingen.

De uitspraak wordt gezien als een poging om onrust weg te nemen die is ontstaan over het voorstel dat op de rol staat voor december. Ondertussen is haar voorganger kritisch op het proces.

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties