Goedemorgen Bitcoin: 'Bodem voor bitcoin nog niet in zicht'

Goedemorgen Bitcoin: 'Bodem voor bitcoin nog niet in zicht'

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Whale koopt 132.000 bitcoin in korte tijd

De bitcoinmarkt is zeer onzeker, maar sommigen zien een kans om tegen de huidige prijzen bij te kopen. Zo ook een nieuwe whale, waarvan de identiteit onbekend is.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Een whale is een entiteit die minstens 1.000 bitcoin kan kopen. Tegen de huidige marktprijs gaat het om een bedrag van 23 miljoen dollar.

'Bodem voor bitcoin nog niet in zicht'

CryptoQuant is net als Glassnode een bedrijf dat zich specialiseert in on-chain analyse en daarbij een focus heeft op bitcoin. Nu komt het met de Exchange Inflow Realized Price met een nieuwe indicator die ons vertelt dat we de absolute bodem wellicht nog moeten zien.

Bitcoin Macro Index voorspelt einde bearmarkt: "Zeldzame koopkans die bijna nooit voorkomt"

De Bitcoin Macro Index van het investeringsfonds van Charles Edwards heeft in juli de grootste verbetering van 2022 achter de rug. Op dit moment lijken het profiel en de diepte van de Macro Index het meeste op de periode van januari 2019, destijds handelde bitcoin op een koers van 3.500 dollar.

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties