Goedemorgen Bitcoin: ‘BTC naar $300.000 als deze drie markten het gaan gebruiken’

1010 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Amerika besluit deze week over nieuwe cryptowet

Volgens persbureau Reuters heeft Nancy Pelosi haar vertrouwen uitgesproken over het goedkeuren van het nieuwe wetsvoorstel omtrent infrastructuur, waar ook een aantal belangrijke bepalingen ten aanzien van bitcoin instaan.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

“Laat ik gewoon zeggen dat we het wetsvoorstel er deze week doorheen laten gaan,” aldus Pelosi.

Eerder liet Pelosi nog weten het stemmen over het wetsvoorstel niet te openen totdat ze zeker zou weten dat het stuk erdoor komt. Dat lijkt nu dus het geval te zijn op 30 september aanstaande.

Binance stopt met spothandel van Bitcoin in Singapore

Binance stopt het verschillende diensten voor haar klanten in Singapore. Handelaren in het land kunnen niet langer gebruikmaken van de spotmarkt in het land.

Ook worden de toegangswegen van fiatvaluta afgesloten. Denk bijvoorbeeld aan stortingen met de Amerikaanse dollar. Dat meldt Binance in een blogpost.

‘Bitcoin prijs stijgt naar $300.000 door Twitter adoptie’

Wat als alle gebruikers van Twitter doorkrijgen hoe goedkoop en snel het is om via Bitcoin en het Lightning Netwerk waarde over te dragen, hoe lang duurt het dan nog voordat men alleen nog maar bitcoin wil? Bitcoinmagazine.com filosofeert over dit vraagstuk en koppelt er ook een prijs aan.

Als de marktwaarde van bitcoin de markt voor internationale betalingen opzuigt ($700 miljard), de markt voor influencer marketing ($13,8 miljard) en de wereldwijde digitale betalingsmarkt ($5,44 biljoen), dan zou je op basis daarvan alleen al een marktwaarde van $6,15 biljoen hebben.

Wat een bitcoin koers van om en nabij de $326.000 betekent. Dat lijkt op dit moment uiteraard nog ver gezocht en zo’n vaart zal het waarschijnlijk niet lopen. Maar als dit op deze manier doorzet, dan kunnen er nog gekke dingen gebeuren.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!