Goedemorgen Bitcoin: Dubai zet deur open voor BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt

Bitcoin koers op jacht naar $24.250 en $28.000

Sinds de FOMC meeting van afgelopen woensdag is de bitcoin koers met circa 10% gestegen. Een dreigende trendwijziging op de lagere tijdsbestekken is hierdoor ter nauwer nood afgewend. Alle tijdsbestekken zijn het erover eens dat we nog altijd te maken hebben met een opwaartse trend.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dubai geeft FTX goedkeuring om bitcoin diensten aan te bieden

Cryptobeurs FTX heeft goedkeuring gekregen om aan de slag te gaan in Dubai. Het betreft een akkoord om als exchange en clearinghouse in de emiraat haar diensten aan te biede.

FTX richt zich eerst exclusief op institutionele beleggers in Dubai. Het gaat zowel om custody als ook handel in cryptovaluta, zowel qua spotmarkt als ook middels derivatenproducten.

Pro-Russische militanten ontvingen $2,2 miljoen aan cryptodonaties

Bitcoinbetalingen zijn neutraal. Het wordt wel eens ‘het geld van de vijand’ genoemd. Dit krijgt een letterlijke betekenis in Oekraïne. Volgens onderzoek van Chainalysis is er meer dan $2,2 miljoen aan cryptovaluta gesponsord aan pro-Russische milities.

Het gaat om donaties aan pro-Russische groeperingen die in Oekraïne aanwezig zijn. Chainalysis schrijft dat ze 54 organisaties in kaart hebben gebracht die hebben geprofiteerd van cryptodonaties.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...