Goedemorgen Bitcoin: enorm veel bitcoin van exchanges gehaald

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet.

Grote hoeveelheden bitcoin verlaten de exchanges, wat is er aan de hand?

Bitcoin (BTC) is een open netwerk. De boekhouding is voor iedereen te lezen en dat zorgt voor interessante statistieken. Zo zien we dat er meer bitcoin wordt opgenomen van beurzen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het ethos van “niet jouw sleutels, niet jouw bitcoin” begint weer tractie te krijgen binnen de bitcoin-gemeenschap. Dat blijkt wel uit de cijfers die exchanges momenteel overleggen als het gaat over de in- en uitstroom van bitcoin.

De kans is aanwezig dat de grote uitstromen te maken hebben met de ineenstorting van het Terra-ecosysteem en de liquiditeitscrises bij onder andere Celsius, Three Arrows Capital en BlockFi.

Goedemorgen Bitcoin: enorm veel bitcoin van exchanges gehaald

Cryptogeldschieter Voyager Digital is failliet

Voyager Digital vraagt faillissement aan. De stap komt niet als een verrassing. Voyager stopte vorige week al met het verwerken van opnames, handel en stortingen op hun platform.

Volgens persbureau Reuters heeft Voyager meer dan 100.000 schuldeisers. Het bedrijf had ergens tussen de $1 miljard en $10 miljard aan activa onder beheer voor hun klanten. De vraag is wat zij hiervan terug gaan zien.

Miljardair Tim Draper verwacht dat de massa ‘zeer binnenkort’ naar bitcoin stapt

De Amerikaanse miljardair Tim Draper weet het nog altijd zeker: bitcoin gaat stijgen. De durfkapitalist laat zich niet tegenhouden door de huidige situatie en doet een voorspelling: “De massa komt snel, en als ze komen dan komen ze tegelijk.”

Draper zit al jaren in de wereld van bitcoin. De beste man kocht ruim 29.000 bitcoin tijdens een veiling. De bezittingen van de failliete beurs Mt. Gox gingen deels naar de Amerikaan. Hij betaalde $632 per bitcoin.

Hij is dus niet bepaald een . Hij is al jaren een van de prominente figuren die bitcoin een gouden toekomst voorspelt. In gesprek met London Real doet hij dat weer. Je kunt zijn uitspraken dus gerust met een flink korreltje zout nemen. Tegelijkertijd heeft hij zelf ook hevig geïnvesteerd in BTC. Het zijn niet alleen maar loze woorden. Draper speculeert op een toekomst met bitcoin in de hoofdrol.