Goedemorgen Bitcoin: grootste bank Australië integreert BTC

Goedemorgen Bitcoin: grootste bank Australië integreert BTC

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Grootste bank van Australië gaat bitcoin integreren in app

De grootste bank van Australië gaat naar verluidt aan de slag met bitcoin (BTC). Commonwealth Bank wil cryptocurrency's integreren in hun online omgeving.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Volgens Australian Financial Review gaat de bank een aantal diensten aanbieden. Te beginnen met het kopen en vasthouden van bitcoin en andere 'digitale assets'. Vanaf volgend jaar moeten klanten van Commonwealth Bank bitcoin kunnen kopen en opslaan bij de bank.

Bitcoiner gekozen als nieuwe burgemeester van New York

'Bitcoin burgemeester' Eric Adams wint de verkiezing en wordt de nieuwe burgemeester van de Amerikaanse stad New York. Tijdens zijn campagne beloofde Adams van New York het "centrum voor Bitcoins" te maken.

Hiermee moet New York de concurrentie aangaan met onder andere het Miami van burgemeester Francis Suarez, die met zijn stad al grote stappen in die richting heeft gezet. Gisteren nog kondigde Suarez aan zijn volgende salaris voor 100 procent in bitcoin te willen ontvangen.

JP Morgan: 'Reële prijs voor bitcoin is $35.000'

De reële prijs voor bitcoin is $35.000, stellen analisten van grootbank JP Morgan in een nieuw rapport. Dat ligt ruim 40% lager dan de huidige marktprijs van ~$63.000.

De investeringsbank wil haar (rijke) klanten via het rapport informeren over de mogelijkheden die cryptocurrency's zoals bitcoin bieden. Ze zien bitcoin namelijk als een 'alternatieve belegging' en ook nog risicovol vanwege de plotse koersschommelingen.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties