Goedemorgen Bitcoin: gulle gever doneert 47 BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Dit is hoe de $67 miljard van Tether is gedekt

Het bedrijf achter de stablecoin Tether heeft weer een nieuwe update gedeeld over de dekking van de dollartoken.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Na vooral in grijs gebied te hebben geopereerd, publiceert Tether nu elke drie maanden een overzicht over de stablecoin. De zogenoemde assurance opinion is opgesteld in samenwerking met accountantskantoor BDO.

Het is een manier waarop Tether het vertrouwen wil winnen om uit te leggen hoe de USDT-tokens zijn gedekt.

Defendingbtc.com haalt al $1 miljoen op

Een gulle gever doneerde 47 bitcoin om een bitcoiner te steunen in een grote rechtszaak. Hodlonaut is verwikkeld in een zaak met Craig Wright. Laatstgenoemde claimt Satoshi te zijn. Daar zijn Hodlonaut (en ook wij) het niet over eens. De beste man heeft dat nog nooit iets bewezen.

Wat hij wel heeft bewezen is dat hij weet hoe hij rechtszaken aan moet spannen. Recentelijk kwam een rechtszaak tussen Wright en bitcoin podcaster Peter McCormack tot een einde.

Hodlonaut is een pseudo-anonieme Twitteraar uit Noorwegen. Wright gebruikt de verschillende rechtssystemen in Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk om een aantal mensen onder druk te zetten.

BIT Mining gewaarschuwd door NYSE, aandeel handelt te laag

Er is onrust ontstaan rond het beursgenoteerde bitcoin miningbedrijf BIT Mining. Volgens de New York Stock Exchange (NYSE) voldoet het bedrijf niet aan de eisen om aan de beurs genoteerd te mogen zijn.

Het aandeel BTCM sloot vrijdagmiddag op een koers van 39 dollarcent. Zodra een aandeel langer dan dertig dagen onder de 1 dollar handelt, dan kan de NYSE besluiten het aandeel te schrappen van de lijst, zo blijkt uit deze melding bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)