Defendingbtc.com haalt al $1 miljoen op

Een gulle gever doneerde 47 bitcoin (BTC) om een bitcoiner te steunen in een grote rechtszaak. Hodlonaut is verwikkeld in een zaak met Craig Wright. Laatstgenoemde claimt Satoshi te zijn. Daar zijn Hodlonaut (en ook wij) het niet over eens. De beste man heeft dat nog nooit iets bewezen.

Wat hij wel heeft bewezen is dat hij weet hoe hij rechtszaken aan moet spannen. Recentelijk kwam een rechtszaak tussen Wright en bitcoin podcaster Peter McCormack tot een einde.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Hodlonaut

Hodlonaut is een pseudo-anonieme Twitteraar uit Noorwegen. Wright gebruikt de verschillende rechtssystemen in Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk om een aantal mensen onder druk te zetten.

Hodlonaut zegt dat Wright geen Satoshi is. Wright is het daar niet mee eens. Op defendingbtc.com vind je de uitleg over de crowdfunding: "Vanaf 12 september zal Hodlonaut in Oslo, Noorwegen, zijn claim verdedigen dat Craig Wright niet Satoshi is. De community komt samen om Hodlonaut te steunen en we kondigen een inzamelingsactie aan om zowel donaties te werven als om het bewustzijn te vergroten."

Je kunt de ruimte kat helpen via defendingbtc.com. Je kunt doneren met bitcoin en met creditcard. De rechtszaken gaan Hodlonaut en zijn gezin miljoenen kosten. De grens van $1 miljoen is inmiddels dus geslecht.

Vergeet niet dat donaties ook te volgen zijn. Transacties met bitcoin zijn permanent en voor altijd inzichtelijk. Met een beetje geluk haalt de crowdfunding minstens het doel van $2,1 miljoen. Daarmee kan vervolgens een beroep worden gedaan op de verschillende juristen en/of advocaten om Hodlonaut optimaal te helpen.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsCraig Wright

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...