Goedemorgen Bitcoin: hacker eist 6 bitcoin van T-Mobile US

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

T-Mobile US: hacker eist 6 bitcoin voor data van 100 miljoen klanten

Telecomgigant T-Mobile US doet op dit moment onderzoek naar een potentieel datalek waarbij de gegevens van 100 miljoen gebruikers buitgemaakt zijn, zo laat Vice Motherboard weten. Dat is het geval als de claims van een anonieme poster op een ondergronds forum waarheid blijken te zijn.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Maar wat heeft dat met bitcoin te maken? Nou, de hacker in kwestie verlangt 6 bitcoin in ruil voor de data. Wat zou uitkomen op een bedrag van ongeveer 240.000 euro.

Bitcoin on-chain: whale neemt $435 miljoen winst in megatransactie

Een opvallende transactie van een flinke whale. Een bundel van 10.000 BTC, verworven op januari 2019, is verkocht met 435 miljoen dollar winst. Procentueel een winst van maar liefst 1234%.

Hup Bitcoin met Jack Dorsey, Binance, Jordan Peterson en meer

Robin Heester en Wessel Simons nemen de laatste bitcoin nieuwtjes door, want er is nogal wat gebeurd de afgelopen week!

Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Knaken.nl en Stekking. Word lid via de speciale aanmeldlink Stekking.com/hupbitcoin en ontvang satoshi's voor aankopen bij o.a. Mediamarkt, Thuisbezorgd en Booking.com.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...