Goedemorgen Bitcoin: indicator hint naar bodem

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Krachtige on-chain indicator hint naar bodem voor bitcoin

Bitcoin lijkt zich op basis van één krachtige on-chain indicator in het proces van het vormen van een lokale bodem te bevinden. Die bodem begint zich dan rond de huidige koers van 30.000 dollar te vormen. Een koers waar weinigen na het starten van de bullrun in 2020 op hadden gerekend voor 2022.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

50% van Brazilianen ziet het wel zitten met een bitcoin-toekomst

Cryptobedrijf CoinsPaid heeft een onderzoek gedaan over de impact van bitcoin en andere cryptovaluta op het leven van mensen in Brazilië, Colombia en Argentinië.

Wat blijkt? Men kijkt positief naar de adoptie van cryptocurrency’s en ze zien het als een stap vooruit. Coinspaid is een Europese aanbieder van crypto-infrastructuur en ze deden het onderzoek afgelopen maart.

Bitcoin is nu de ‘favoriete alternatieve activa’ van JP Morgan

De Amerikaanse bank JP Morgan ziet dat de ‘fair price’ van bitcoin 28% hoger is dan het huidige koersniveau. Zij zien hier een “aanzienlijk voordeel in”.

De bank schrijft in een notitie dat cryptovaluta onroerend goed hebben ingehaald als een van hun favoriete “alternatieve activa”. Daarmee bedoelen ze assets die niet in typische categorieën vallen, zoals aandelen en obligaties.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...