Goedemorgen Bitcoin: kleine spaarders kopen bij in dip

Goedemorgen Bitcoin: kleine spaarders kopen bij in dip

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

'Spaarders met minder dan 1 bitcoin kochten de dip'

We zien dat lange termijn investeerders grotendeels niet hebben verkocht tijdens deze correctie.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dat zijn beleggers die hun bitcoin vijf maanden of langer niet verkopen en historisch ook hodl-gedrag vertonen.

Analist Jan Wuestenfeld ziet dat de winstgevendheid van deze groep ook door de correctie is aangetast.

Dat concludeert op basis van de indicator Spent Out Profit Ratio (SOPR), die registreert het verschil tussen het aankoop - en verkoopbedrag.

Een waarde boven 1 betekent virtueel winst, een waarde onder de 1 betekent virtueel verlies.

Het midden (median) van de lange termijn investeerdersgroep zit nog boven de 1 (winstgevendheid).

Dan is het uit te leggen dat ze niet verkopen. Sommigen hebben de hele bearmarkt van 2018 en de eerste helft van 2019 doorleefd en ze zien nog geen aanleiding om hun munten te verkopen anticiperend op een dubbele top van bitcoin tijdens deze bullcyclus.

Exodus Wallet voegt Lightning Network toe aan mobiele app

Exodus wallet implementeert het bitcoin Lightning Network. In de nieuwe versie (21.12.3) kunnen mobiele gebruikers bitcoin versturen en ontvangen via Lightning. Exodus integreert Wallet of Satoshi om dit voor elkaar te krijgen. Gebruikers kunnen direct de optie aanzetten via het dashboard.

Exodus staat bekend als gebruiksvriendelijke app, maar geeft ook toegang tot meer dan alleen bitcoin. Toch kiezen de developers er nu voor om ook de ontwikkelingen rondom bitcoin niet te negeren.

Het Lightning Network stelt mensen in staat om goedkoper en sneller bitcoin te versturen. Tijdens drukte kunnen bitcoin transacties duur zijn, Lightning kan dan ook dienen als alternatief.

$533 miljoen aan Tether kwam plots tot leven na grote daling

We hebben de afgelopen dagen weer een stevige correctie te verwerken gekregen en die vond toevalligerwijs op hetzelfde moment plaats als enkele enorme Tether-transacties.

In het tijdsbestek van een paar uur gingen wisselden er voor meer dan een half miljard dollar aan stablecoins van wallet. Deze gigantische transacties vonden plaats op het moment dat bitcoin naar beneden door de 50.000 dollar brak.

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties