Goedemorgen Bitcoin: Laatste Kans Om Bitcoin (BTC) Te Kopen Voor Bull Run, Zegt Deze Analist

goedemorgen

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Grayscale Zet $175 Miljoen aan Bitcoin in Beweging bij Coinbase: Nieuwe Verkopen?

Grayscale, een grote beheerder van crypto assets, heeft 3.443,1 bitcoin, ter waarde van meer dan 175 miljoen dollar, overgeplaatst naar de Coinbase beurs. Deze transfer, uitgevoerd in vijf afzonderlijke transacties naar Coinbase Prime, is bedoeld om te voldoen aan de liquiditeitsbehoeften van instellingen, maar heeft wel grote aandacht getrokken. Gaat Grayscale weer beginnen met bitcoin verkopen?

Carson Group Stelt Nu 4 Bitcoin ETF’s Beschikbaar aan Beleggers

Carson Group, een grote vermogensbeheerder, breidt zijn investeringsaanbod uit door vier grote bitcoin ETF’s beschikbaar te stellen voor zijn klanten, volgens een rapport van Bloomberg. De geselecteerde ETF’s zijn BlackRock’s iShares Bitcoin Trust, Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund, Bitwise Bitcoin ETF en de Franklin Bitcoin ETF. Deze stap plaatst Carson Group naast andere grote bedrijven zoals Fidelity en Charles Schwab, die al vergelijkbare bitcoin ETF-investeringen aanbieden. Sommige bedrijven, zoals Vanguard, blijven echter terughoudend en hebben deze producten nog niet opgenomen in hun aanbod.

Analist: Laatste Grote Kans om Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) te kopen Voor Bullrun

Een populaire analist denkt dat investeerders nog één laatste kans hebben om bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) tegen lagere niveaus te accumuleren. Voordat de markten een volgende bullrun ingaan. De anonieme analist Rager vertelt zijn 199.300 volgers op het socialemediaplatform X dat hij wat kapitaal aan de zijlijn houdt in afwachting van nog een terugval.

 

 

 

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...