Goedemorgen Bitcoin: Lyn Alden voorspelt “belachelijk hoge” market cap voor BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Grayscale stuurt brief naar SEC na kleine winst in rechtszaak

Het juridische team van Grayscale heeft een brief naar de Amerikaanse Securities Exchange Commission (SEC) gestuurd. Hierin doen ze het verzoek aan de beurswaakhond om door te gaan met spot bitcoin BTF.

Advocatenkantoren Davis Polk en Munger Tolles & Olson vertegenwoordigt Grayscale in de soap rondom de ETF. Ze stuurden een brief naar de Amerikaanse SEC, een week nadat het Amerikaanse Hof van Beroep oordeelde dat de SEC ten onrechte de filings voor een spot Bitcoin ETF had afgewezen.

Nu stelt de vermogensbeheerder in een brief dat het het personeel zo snel mogelijk ontmoeten "voor een weg vooruit".

De rechtbank oordeelde dat SEC de redenering achter de afwijzing van spot bitcoin ETF niet adequaat heeft uitgelegd. Het kwam er op neer dat de rechtbank Grayscale het voordeel gaf, waardoor het de SEC vraagt nogmaals naar de aanvraag te kijken. De SEC kan echter in beroep gaan tegen de beslissing van de rechtbank.

Lyn Alden voorspelt "belachelijk hoge" market cap voor bitcoin

Lyn Alden is een ware legende op het gebied van macro-economische ontwikkelingen binnen de wereld van bitcoin en volgens haar kan de bitcoin koers "belachelijk hoge" waarden bereiken in de toekomst. De analist baseert haar voorspelling op de verwachting dat individuen op termijn een steeds hoger percentage van hun vermogen in assets willen stoppen die ze zelf kunnen beheren.

'78 centimiljonairs verdienden hun $100 miljoen aan bitcoin'

Een onderzoek van Henley & Partners laat zien dat er in de wereld 56,1 miljoen miljonairs zijn, waarvan 88.200 stuks hun fortuin hebben verdiend met cryptovaluta. Henley & Partners is een adviesbureau uit Londen dat geïnteresseerd is in trends omtrent investeringen.

Momenteel zijn alle cryptovaluta bij elkaar ongeveer $1.000 miljard waard. Volgens het bedrijf heeft het een nieuwe generatie crypto-miljonairs voortgebracht. Ze schatten dat van de huidige 88.200 crypto-miljonairs er 40.500 hun welvaart uitsluitend te danken hebben aan bitcoin.

Daarmee vertegenwoordigen ze 0,157% van alle tientallen miljoenen miljonairs uit de hele wereld.

182 individuen hebben de status van centimiljonair bereikt dankzij hun cryptobezit. Deze term slaat op iemand met een belegbaar vermogen van meer dan $100 miljoen. Opmerkelijk is dat 78 van deze centimiljonairs hun fortuin alleen aan BTC te danken hebben.

Bovendien zijn zes individuen miljardair dankzij bitcoin, terwijl ongeveer 22 miljardairs hun rijkdom hebben vergaard met ook altcoins.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...