Goedemorgen Bitcoin: MicroStrategy heeft 129.000 BTC

Goedemorgen Bitcoin: MicroStrategy heeft 129.000 BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

MicroStrategy koopt voor $190 miljoen aan bitcoin

MacroStrategy heeft 4.167 extra bitcoin gekocht voor circa $190,5 miljoen (173,8 miljoen euro). Dat maakt CEO Michael Saylor van de beursgenoteerde IT-firma bekend op Twitter. De aankoop is ook gemeld aan toezichthouder SEC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

MicroStrategy heeft nu 129.218 BTC in kas. In totaal is er voor bijna $4 miljard geïnvesteerd. De gemiddelde aankoopprijs van deze bitcoin ligt rond $30.700.

Instroom Canadese spot bitcoin ETFs bereikt all-time high

De uitstroom van bitcoin bij grote beurzen staat op een hoogtepunt, maar de instroom bij de Canadese spot bitcoin ETFs heeft ook een nieuw record bereikt.

Het zijn twee feiten die laten zien dat de vraag naar bitcoin op dit moment groot is, ondanks dat de koers, afgezien van een kleine opleving, nog redelijk vlak is.

Duitse politie sluit darknet site Hydra, 543 bitcoin in beslag genomen

De meest beruchte darknet-website is uit de lucht gehaald. BleepingComputer meldt dat de servers van Hydra Market door de Duitse politie in beslag zijn genomen.

Hydra Market is het meest prominente Russische darknet-platform van de laatste jaren. Het is populair voor de verkoop van drugs en ook het witwassen van geld. Op Hydra kon je ook gestolen databases, vervalste documenten en hacking-services aanschaffen.

De politie heeft het ook voor elkaar gekregen om 543 bitcoin in beslag te nemen. Deze winst van Hydra betrof (omgerekend) iets meer dan $25 miljoen.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties