Goedemorgen Bitcoin: MicroStrategy koopt 301 BTC bij

Goedemorgen Bitcoin: MicroStrategy koopt 301 BTC bij

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

MicroStrategy koopt 301 bitcoin tegen koers van $19.851 per stuk

MicroStrategy koopt opnieuw extra bitcoin (BTC). Het is een relatief kleine aankoop van $6 miljoen voor 30`1 BTC. De stukprijs ligt op $19.851, dat is een stuk lager dan het gemiddelde.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

MicroStrategy kocht in totaal al meer dan 130.000 bitcoin. De gemiddelde aankoopprijs ligt boven de grens van $30.000. Op papier staat de positie dus onder water. MicroStrategy is beursgenoteerd en moet dit soort investeringen rapporteren. Het bedrijf van Michael Saylor en consorten meldt de aankoop bij de SEC.

Nasdaq lanceert bitcoin-platform voor institutionele beleggers

Nasdaq is van plan om een eigen bitcoin-platform te lanceren voor institutionele beleggers. De op één na grootste aandelenbeurs ter wereld hoopt zo in navolging van andere grootheden als Fidelity en BlackRock ook een graantje mee te pikken uit de financiële revolutie die bitcoin heet.

De hoge heren van de Nasdaq hebben weinig zin in altcoins, want naast bitcoin is ether de enige andere munt die op het platform te kopen en verkopen is.

Nasdaq heeft Ira Auerbach aangenomen om het nieuwe project voor de beurs te leiden. Met zijn ervaring bij Gemini als hoofd van de broker-services is hij de ideale kandidaat om dit op te pakken.

38 maanden gevangenisstraf voor profiteur van Bitconnect

Het Amerikaanse ministerie van Justitie (DOJ) heeft een man uit Los Angeles "38 maanden gevangenisstraf gegeven". Dit heeft hij te danken aan zijn deelname aan Bitconnect.

Ambtenaren van het ministerie van Justitie noemden Bitconnect een "enorme frauduleuze investering-scheme voor cryptocurrency's". En daarmee hebben ze gelijk: het was een befaamd piramidespel dat begin 2018 instortte.

Volgens de rechtbankverslagen beraamde de 44-jarige Glenn Arcaro samen met anderen een plan om te profiteren van het enthousiasme van investeerders in deze cryptovaluta vanwege de zogenoemd enorme percentages die per maand zouden worden uitbetalen.

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties