Goedemorgen Bitcoin: Mike McGlone van Bloomberg voorspelt economische ramp

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Mike McGlone van Bloomberg voorspelt economische ramp waarna bitcoin de baas wordt

Mike McGlone, de grondstoffenveteraan van Bloomberg, voorspelt een economisch rampscenario waarin goud, Amerikaanse staatsobligaties en bitcoin sterker dan ooit uit hun as zullen herrijzen. In een nieuw interview met Kitco News geeft McGlone aan dat hij de “grote omkering” of een diepe correctie verwacht in de aandelenmarkten en vastgoed.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Lange-termijn hodlers bitcoin beginnen met ‘distributie’ die eerder voorafging aan bodems

De bitcoin koers is er nog altijd niet in geslaagd om zich weer te herpakken en tenminste boven de 30.000 dollar te blijven, waardoor de angst op nieuwe dalingen toeneemt. Het ziet er momenteel zwak uit en dat lijkt intussen ook het moraal van de lange termijn hodlers aan te tasten.

Volgens de analist Edris van CryptoQuant is de zogenaamde “capitulatiefase” van de lange termijn hodlers begonnen. Een ontwikkeling die in het verleden vaak het begin van de bodem van een marktcyclus heeft ingeluid.

Groei van aantal bitcoin ATM’s neemt verder af

Bitcoin is op heel veel verschillende manieren te kopen en verkopen. Een minder bekende optie zijn pinautomaten. De groei lijkt echter wel langzaam maar zeker weg te gaan uit deze tak van de industrie.

Crypto ATM probeert het aantal pinautomaten met bitcoin opties in kaart te brengen. Volgens de website werden er bijzonder weinig bitcoin ATM’s opgezet in de eerste 5 maanden van 2022.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...