Goedemorgen Bitcoin: Netflix maakt komt met documentaire over cryptobeurs

905 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin wallet in El Salvador heeft 2,1 miljoen gebruikers volgens president

Binnen drie weken heeft grofweg één derde van de El Salvadoriaanse bevolking hun weg gevonden naar de Chivo overheidswallet. Wat betekent dat het verrassend goed gaat met de adoptie van bitcoin in het in Midden-Amerika gelegen land.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In een update liet president Nayib Bukele weten dat de applicatie binnenkort meer gebruikers heeft dan alle banken in het land bij elkaar opgeteld. Bitcoin lijkt voor veel mensen dan ook daadwerkelijk de toegangspoort naar financiële dienstverlening.

Netflix maakt documentaire over de ondergang van QuadrigaCX

Een van de meest spraakmakende gebeurtenissen in de wereld van bitcoin in 2018 krijgt een documentaire op Netflix. Cryptobeurs QuadrigaCX ging failliet nadat oprichter Gerard Cotten van de aardbodem verdween. Naar verluidt overleed hij in 2018.

Cotten zou de enige zijn die bij de klantenfondsen van de beurs kon en nam de toegang tot $250 miljoen aan klanten fondsen letterlijk zijn graf in. Hoe de documentaire uit gaat pakken is onbekend, wel is helder dat er een ‘mooi’ verhaal te vertellen valt.

Bitcoin exchange Huobi heft alle diensten voor Chinese beleggers op

Huobi heft alle handelsdiensten voor gebruikers uit China per 31 december 2021 op. Dat maakt de exchange vandaag bekend.

En per 24 september worden géén nieuwe gebruikers meer uit China geaccepteerd. Een drastische stap, want het is de grootste exchange voor gebruikers op het Chinese vasteland. Kortom, Huobi verliest officieel een groot deel van haar klantenbestand.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...