Goedemorgen Bitcoin: PlanB predikt geduld met betrekking tot bitcoin

Goedemorgen Bitcoin: PlanB predikt geduld met betrekking tot bitcoin

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

PlanB predikt geduld met betrekking tot bitcoin

De populaire Nederlandse analist PlanB heeft weer van zich laten horen op Twitter. Ditmaal predikt de analist geduld en daarmee doelt hij op de halving die nadert. Vanaf nu is het nog ongeveer 311 dagen voordat de bloksubsidie voor miners halveert van de huidige 6,25 naar 3,125 bitcoin per blok.

Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin Core versie 25.0 is uit

NiceHash schat dat de volgende halving op 1 april 2024 zal plaatsvinden. Laten we hopen dat het qua koersactie niet op een 1 april grap uitloopt.

Whale verstuurt meer dan $525.000.000 aan bitcoin

Een bitcoin whale heeft plots 20.054 bitcoin verplaatst met een waarde van ruim 525 miljoen dollar. Dat blijkt uit gegevens van dataprovider Whale Alert.

De transactiekosten bedroegen in totaal 0,00530 BTC, of $139. Opvallend is dat donderdag rond dezelfde tijd een andere anonieme walvis een forse transactie deed.

Hierbij is 11.261 BTC ter waarde van meer dan $295,1 miljoen van de ene onbekende wallet naar de andere onbekende wallet verstuurd.

De transactiekosten daarvan bedroegen 0,000498 BTC, of $13,05.

Bitcoin Core versie 25.0 is uit

Er is een nieuwe software-update van Bitcoin Core aanstaande. Versie 25.0 is nu beschikbaar op de officiële website.

Bitcoin Core is de ruggengraat van het bitcoin netwerk. Het is de node software waarmee (onder andere) alles omtrent de verificatie van on-chain betalingen gebeurt.

Versie 25.0 omvat een aantal nieuwe features en kleine bugfixes. De technisch onderlegde bitcoiners kunnen alle veranderingen op GitHub vinden. Er zit geen grote baanbrekende update in de nieuwe versie van Bitcoin Core. Geen Taproot- of SegWit-achtige verbeteringen dus, maar voornamelijk kleine aanpassingen.

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties