Goedemorgen Bitcoin: PlanB voorspelt vervroegde bullrun voor bitcoin

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

PlanB voorspelt vervroegde bullrun voor bitcoin

De Nederlandse analist PlanB is extreem bullish over bitcoin en verwacht een zogenaamde "versnelde bullmarkt" voor de digitale munt. Dit deelt de analist in een nieuwe strategie-sessie op YouTube, waarin hij zijn 51.600 abonnees uitlegt dat de Realized Price (gemiddelde inkoopprijs) van alle bitcoin suggereert dat de bullmarkt al onderweg is.

"Binance trekt zich terug uit Oostenrijk"

Binance heeft zijn vergunningsaanvraag bij de financiële toezichthouder in Oostenrijk ingetrokken. Dat meldt het nieuwsplatform FinanceFWD.

Naar aanleiding van het nieuws heeft The Block contact opgenomen met Binance, maar een woordvoerder van de grootste cryptobeurs wil verder geen toelichting geven. "Onze huidige focus in Europa is ervoor te zorgen dat we volledig voldoen aan de vereisten van MiCA [Markets in Cryptoassets] wanneer deze eind volgend jaar wordt geïmplementeerd."

Dinsdag is de beste dag om bitcoin te kopen

Moet je kopen, verkopen, hodlen of juist traden? Het zijn vragen waar veel cryptobezitters meer rondlopen. Hoewel bitcoin vooral bekend staat om zijn hodlers, zijn er wel degelijk zinnige dingen te zeggen over de koersontwikkelingen.

En dan heb ik het niet over technische analyse. Als je heel statistisch naar de data kijkt, kun je in kaart brengen op welke dagen bitcoin stijgt en daalt.

Analist Will Clemente deed dit en hij deelt op Twitter zijn bevindingen.

Goedemorgen Bitcoin: PlanB voorspelt vervroegde bullrun voor bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...