Goedemorgen Bitcoin: Portugees appartement verkocht voor 3 BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Binance stopt met bitcoin futures in Spanje

Binance stopt met bitcoin derivaten in Spanje. De grote cryptobeurs stopt met futures en andere soortgelijke producten in het land. Ze hebben simpelweg niet de juiste papieren om dit aan te bieden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Binance is de grootste handelsbeurs in de industrie, maar moet langzaam maar zeker haar diensten aanpassen aan lokale regelgeving. In 2021 kondigde Binance aan dat zij gingen stoppen met futures in Nederland.

Huis in Portugal verkocht voor 3 bitcoin

Een appartement in Portugal is verkocht voor 3 bitcoin. Dit is de eerste vastgoedtransactie die volledig in bitcoin wordt betaald in het land.

Vaak worden bij dit soort deals de fondsen snel omgezet in de lokale munt. Maar in dit geval is er direct met bitcoin betaald, er kwamen geen euro’s aan te pas bij deze transactie. Het gaat om een appartement in de stad Braga.

Volgens Idealista was het tot vorige maand verplicht om bitcoin om te zetten naar euro’s voordat je er een huis mee mocht kopen in Portugal.

Amerika wil tot $15 miljoen betalen voor gouden tip rondom ransomwaregroep

De Verenigde Staten wil tot $15 miljoen betalen voor informatie over een Russische hackerscollectief. Conti is de organisatie achter verschillende ransomware-aanvallen.

Volgens de Amerikaanse FBI zijn er meer dan 1.000 slachtoffers door Conti. In totaal zou het gaan om minimaal $150 miljoen (!).

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...