Goedemorgen Bitcoin: Sneuvelt na Realized Price ook de 200MWA?

Goedemorgen Bitcoin: Sneuvelt na Realized Price ook de 200MWA?

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Deze indicator schiet naar hoogste punt in 14 maanden

Een populaire indicator bereikt het hoogste punt in 14 maanden! Het gaat om de Bitcoin Puell Multiple, en om precies te zijn het 7-daagse voortschrijdend gemiddelde (MA) hiervan.

De "Puell Multiple" is een indicator die de verhouding meet tussen de dagelijkse inkomsten van miners en het 365-daagse voortschrijdende gemiddelde van dezelfde data. Het is gemeten in Amerikaanse dollars.

Een minder verdient momenteel 6,25 BTC per block plus de som van de transactiekosten van de betalingen ín dit block. Dit kun je vervolgens voor ieder block uitschrijven als een dollarwaarde. Hier kun je dan weer voortschrijdende gemiddeldes van berekenen.

Als de waarde van de Puell-inducator groter is dan 1, betekent dit dat de mijnwerkers op dit moment meer verdienen dan het gemiddelde van het afgelopen jaar. Als de indicator zeer hoge waarden aangeeft, maken de miners aanzienlijke winsten.

Goedemorgen Bitcoin: Sneuvelt na Realized Price ook de 200MWA?

Huobi gaat licentie aanvragen in Hong Kong

Huobi gaat een licentie aanvragen in Hong Kong. Het is een logische stap voor deze offshore exchange, die van origine Chinees is.

Aandeelhouder Justin Sun kondigt de stap aan op - hoe kan het anders - Twitter.

Eerder heeft Amerikaanse Interactive Brokers aangekondigd een vergunning te gaan aanvragen in deze Chinese regio met 7,5 miljoen inwoners. Per 1 juni 2023 komt de markt vrij voor binnenlandse en buitenlandse cryptobedrijven, die dan munten zoals bitcoin mogen aanbieden aan inwoners.

PlanB : 'Bitcoin boven de Realized Price, wanneer sneuvelt de 200WMA?'

PlanB vergaarde in 2019 een gigantische populariteit met zijn stock-to-flow (S2F) model, dat stelt dat de waarde van bitcoin wordt bepaald door de verhouding van de huidige voorraad (stock) en de jaarlijkse productie (flow) van nieuwe bitcoin. Sommigen zien het S2F-model nog altijd als een belangrijke bijdrage, al heeft het de afgelopen tijd wel zijn glans verloren, omdat de voorspellingen niet helemaal zijn uitgekomen.

Ondanks de tegenvaller voor zijn model, blijft de Nederlandse analist PlanB interessante analyses voor de koers publiceren. Hierbij focust de analist zich vooral op de meer traditionele indicatoren, waar de rest van de markt ook de focus op heeft. In zijn laatste bericht schrijft hij onder andere over de relatie van bitcoin tussen de realized price en de 200WMA.

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan