Goedemorgen Bitcoin: Twitter heeft Lightning-app Strike geïntegreerd

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Breaking: Twitter integreert Bitcoin, functie al beschikbaar op iOS

De integratie van Bitcoin in Twitter is afgerond. Nadat de geruchten eerder deze maand al rondgingen, heeft het social-mediaplatform deze functie nu wereldwijd open gezet. Onder andere via Strike en Muun kun je nu sats versturen via de iOS-versie van de app.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De ontvangende partij moet wel een Strike account hebben.

Bitcoin.org gehackt, boeven beloofden bitcoin te verdubbelen

Bitcoin.org was gisteren tijdelijk gehackt. De website is normaal een van de beste plekken om informatie te vinden over bitcoin, maar er prijkte vandaag een scam op de pagina.

Het domein promoot momenteel een giveaway vanuit The Bitcoin Foundation met iets dat we al langer kennen. De boeven beloven jouw bitcoin te verdubbelen. Het enige wat je moet doen is eventjes de QR-code gebruiken of direct geld sturen naar het bitcoin adres.

Dit is natuurlijk onzin. Niemand gaat je gratis geld sturen op deze manier.

Bitcoin handel toegestaan in Verenigde Arabische Emiraten

Bitcoin handel in de Verenigde Arabische Emiraten is toegestaan. Twee belangrijke overheidsorganen zijn het eens over de handel in cryptocurrency. Dat meldt nieuwsdienst Reuters.

De Security and Commodities Authority en de Dubai World Trade Centre Authority (DWTCA) hebben een akkoord ondertekend om de handel in crypto assets toe te staan in vrije zones. Beide toezichthouders zij

In een vrije zone gelden andere regels dan in de rest van de regio. Vaak betekent dit dat er meer mogelijkheden zijn voor bedrijven.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!