Goedemorgen Bitcoin: volatiliteit van koers op laagste punt ooit

Goedemorgen Bitcoin: volatiliteit van koers op laagste punt ooit

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

'Bitcoin volatiliteit op laagste punt in de geschiedenis'

Bitcoin staat bekend als een extreem volatiele asset waarbij stevige koersfluctuaties op dagelijkse basis regelmatig voorkomen. Langzaam maar zeker verandert dat beeld echter en lijkt bitcoin steeds stabieler te worden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De bovenstaande grafiek van Will Clemente op Twitter laat zien hoe de kwartaalgrafiek van bitcoin steeds minder volatiel oogt. Waar we voorheen van kwartaal tot kwartaal flink schommelden, zijn de laatste paar kandelaren flinterdun.

Ontwikkelaar van grote bitcoin wallet waarschuwt voor oplichters

Trezor bevestigt een groot datalek. Verschillende klanten worden benaderd vanaf het mailadres noreply@trezor.us. Dit is géén account van Trezor en is in handen van een of meerdere boefjes die op je geld uit zijn.

De fout zat waarschijnlijk bij een inschrijfformulier van mailprovider Mailchimp.

In de email staat dat er mogelijk een probleem is met Trezor Suite. Met deze software kun je gemakkelijker gebruikmaken van je hardware wallet, normaal gesproken. In dit geval werden mensen in de mail echter naar een neppe website gestuurd.

Het doel is simpel: men wil dat je de gegevens invult of software downloadt zodat ze bij je bitcoin kunnen.

Aanklager eist celstraf van 40.000 jaar voor ex-directeur bitcoinbeurs

Een Turkse aanklager eist celstraffen tot wel 40.564 voor 21 werknemers van de Turkse cryptobeurs Thodex. De directeur van de beurs verdween bijna een jaar geleden.

In 2021 sloot de beurs plotseling haar deuren. Al snel werden er 62 mensen opgepakt die mogelijk iets te maken hadden bij de grootschalige oplichting van Thodex. Het zou gaan om een zaak van miljarden. De beurs had honderdduizenden klanten die plotseling niet meer bij hon fondsen konden.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties