Goedemorgen Bitcoin: Voortekenen Opkomende Crypto Bull Run – Welke Crypto’s Gaan Stijgen Als De Bear Market Voorbij Is?

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin Update: Koers rond $26.600 – Bearish trend domineert

In de afgelopen 24 uur heeft de Bitcoin-koers nauwelijks beweging laten zien (-0.10%), te midden van de recente dalingen. Echter, bij het analyseren van de grafieken valt op dat er momenteel slechts één enkel bullish argument te ontdekken is op de 4-uursgrafiek. Wat staat ons te wachten in de komende week? Is er hoop op herstel, of moeten we ons voorbereiden op verdere neerwaartse prijsactie?

De Bitcoin koers staat momenteel op 26,596.20USD. We duiken in de grafieken van hoog naar laag!

Identiteit Van Bitcoin Ontwerper Satoshi Nakamoto Onthuld Door Deze 25-Jaar Oude Video?

Een onlangs herontdekte video toont Hal Finney, een pionier op het gebied van Bitcoin, terwijl hij zo’n 25 jaar geleden op een jaarlijkse cryptologie conferentie in Californië de mogelijkheden van zero-knowledge proofs (ZK-proofs) bespreekt.

Voortekenen Opkomende Crypto Bull Run – Welke Crypto’s Gaan Stijgen Als De Bear Market Voorbij Is?

Hoewel de crypto markt de laatste tijd niet erg indrukwekkend heeft weten te presteren, verwachten investeerders binnenkort een nieuwe crypto bull run. Dit is niet alleen vanwege de Bitcoin ETF aanvraag van Grayscale, maar ook de Bitcoin halving die in april 2024 wordt verwacht.

In dit artikel kijken we naar factoren die mogelijk erg bullish kunnen zijn voor de Bitcoin koers en de start van een nieuwe Bitcoin bull run kunnen markeren.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...