Goedemorgen Bitcoin: VS bekijkt hoe bitcoin nationale veiligheid in gevaar kan brengen

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Amerika bekijkt hoe bitcoin de nationale veiligheid in gevaar kan brengen

De Amerikaanse overheid wil meer weten over de opkomst van bitcoin en ‘digitale assets’. Inca Digital moet bouwen aan een platform om het gevaar voor de nationale veiligheid in kaart te brengen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De opdracht komt van DARPA. De Defense Advanced Research Projects Agency is onderdeel van het ministerie van Defensie. Zij zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van opkomende technologie voor gebruik door het leger.

Grootste bank in Singapore laat rijke klanten bitcoin verhandelen

De grootste bank in Singapore zet groter in op bitcoin. DBS laat rijkere klanten nu BTC verhandelen. Dat gaat dan uiteraard wel via hun eigen platform, DBS Digital Exchange.

Volgens Bloomberg gaat het hier om geaccordeerde investeerders. Dat komt neer op klanten die met meer dan $246.000 aan assets hebben. Zo’n 100.000 klanten komen in aanmerking. Met een klein bedrag van $500 kun je toegang krijgen tot het platform, als je aan de andere eisen voldoet.

Koreaanse politie neemt $183 miljoen aan crypto in beslag van belastingontduikers

De Zuid-Koreaanse politie heeft $183 miljoen in beslag genomen van belastingontduikers. Het grootste gedeelte van dit bedrag komt van cryptocurrency’s.

Het was een grote operatie in 17 verschillende steden in 2 jaar tijd. Individuen en bedrijven werden de afgelopen 2 jaar gepakt nadat ze niet voldeden aan de belastingregels.

Volgens lokale media kwam de grootste vangst uit de provincie Gyeonggi. Met meer dan $37 miljoen aan inbeslagnames. Een van de grootste ‘slachtoffers’ werd financieel flink geraakt. Er werd $8,5 miljoen aan cryptocurrency ingenomen bij een inwoner van Seoul.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...