Goedemorgen Bitcoin: whale verplaatst plots ruim $600 miljoen aan BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin whale verplaatst plots ruim $600 miljoen aan BTC, transactiekosten onder $1

Een gigantische bitcoin whale laat van zich horen. Hij verplaatste ruim 600 miljoen dollar (~555 miljoen euro) aan bitcoin over de blockchain.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dat meldt de trackingdienst WhaleAlert op zijn Twitteraccount.

Het gaat om een transactie van 14.712 bitcoin terwijl de transactiekosten slecht 166 satoshi’s zijn. Omgerekend minder dan 1 dollar transactiekosten.

Deze lage kosten zijn niet heel verrassend omdat het momenteel relatief goedkoop is om on-chain transacties te versturen. De wachtrij aan transacties (de zogenaamde memory pool) is erg kort.

Bitcoiners trekken zich niets aan van zwalkende Nasdaq en blijven standvastig

Bitcoin analist Will Clemente spreekt in een nieuwe analyse over de opvallende standvastigheid van het hodl-leger. Terwijl de Nasdaq al 18 procent is verloren sinds de piek zijn 64 procent van alle bitcoin al minstens één jaar niet bewogen.

“Onder het oppervlakte bevindt zich een groep overtuigde hodlers die bitcoin als hun store of value zien in tijden van ongeëvenaarde onzekerheid op de financiële markten”, aldus Will Clemente over het bijzondere moraal van bitcoin hodlers.

Fondsmanager Peter Schiff wijst onraad-indicator aan voor bitcoin koers

De beruchte fondsmanager en goldbug Peter Schiff heeft weer eens van zich laten horen over bitcoin. Volgens Schiff zijn de slechte prestaties van aandelen als Coinbase een voorbode voor een crash van bitcoin en de rest van de cryptomarkt.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...