Grootste sportstadion in Los Angeles heet binnenkort Crypto.com Arena

Crypto.com heeft $700 miljoen betaald voor de naamgevingsrechten van de grootste sportarena in Los Angeles.

Het Staples Center is de thuishaven van basketbalclubs LA Lakers en LA Clippers. Per 25 december wordt het omgedoopt tot de Crypto.com Arena.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Crypto.com sluit miljoenendeal in Los Angeles

De naam van het bitcoinbedrijf uit Singapore is maar liefst 20 jaar verbonden aan de grootste sportarena van Los Angeles.

Crypto.com is een exchange en een platform waar bitcoiners rente kunnen krijgen als ze hun bitcoin voor een bepaalde tijd vastklikken. Ook verlenen ze leningen met bitcoin als onderpand.

Ook het vrouwenbasketbalteam, de LA Sparks en het ijshockeyteam de Kings spelen in het stadion.

Naar verluidt is de deal tussen Crypto.com en stadioneigenaar en exploitant AEG $700 miljoen waard.

Ter vergelijking: de $135 miljoen deal die concurrent FTX sloot voor de naamgevingsrechten voor de sportarena van basketbalclub de Miami Heat.

Ook Coinbase is actief in de basketbalwereld door een samenwerking met de sportbonden achter de NBA, WNBA en andere competities.

Per 25 december, op eerste Kerstdag, wordt de arena officieel omgedoopt van Staples Center naar Crypto.com Arena.

Volgens bitcoin oudgediende Charlie Shrem is het groot nieuws.

Crypto.com is geen onbekende naam in de sportwereld. Ze zijn aanwezig bij UFC en Formule 1 wedstrijden en als officiële cryptopartner van voetbalclub Paris Saint-Germain.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsCrypto.com

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...