Grootste whale koopt de dip: +927 bitcoin

Grootste whale koopt de dip: +927 bitcoin

De grootste bitcoin whale uit de markt heeft de dip gekocht. In de maand juni heeft de whale 20,9 miljoen dollar aan bitcoin ingeslagen. Dat blijkt uit data van BitInfoCharts, die de grootste wallets volgt.

Grootste whale

Op het adres staat nu ruim 128.000 bitcoin, meer wat bijvoorbeeld MicroStrategy bezit. Het is géén exchange adres. De volgende aankoop - en verkooptransacties zijn in juni gebeurd:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

  • +300 btc op 7 juni
  • -500 btc op 9 juni
  • +425 btc op 13 juni
  • +488 btc op 14 juni
  • +214 btc op 15 juni

Netto heeft de pseudonieme entiteit achter het adres in juni 927 bitcoin bijgeplust. Het adres zou zelfs het grootste bitcoin adres zijn na de wallets van Binance en Bitfinex.

Dalende trend

Bitcoin zit momenteel in een bearmarkt. Sinds de laatste all time high is er 68,4% van de prijs af. Ter vergelijking: in de bearmarkt van 2018 ging er 84% vanaf, dus theoretisch is de bodem nog niet in zicht.

Volgens analysebedrijf Santiment lijken whales meer interesse te tonen in bitcoin rond de $22.000 zone. Ze hebben bijna 13.000 transacties geteld afkomstig van whales tussen 13 juni 's middags en 14 juni 's nachts.

Volgens hetzelfde Santiment zijn er meer mensen geïnteresseerd in "het kopen van de dip" sinds de prijs fors gedaald is begin mei. Maar dat wil niet zeggen dat de prijs direct gaat stijgen. Ook omdat er nog veel angst in de markt zit.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin whale

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties