HashKey gaat samenwerken met Telegram spel Catizen om het bereik van de GameFi sector te vergroten

611 totale weergaven

HashKey Group heeft een samenwerking aangekondigd met Catizen, een minigame van Telegram, om de GameFi sector een groter bereik te geven.

Samenwerking met Catizen

HashKey Group, een in Azië gevestigde financiële dienstverlener op het gebied van digitale activa, is een partnerschap aangegaan met Catizen, een Web3 gamingplatform op Telegram. Deze samenwerking moet de expertise van HashKey in digitale activa combineren met het bereik van Catizen op de steeds verder groeiende GameFi markt. 

De samenwerking zal zich voornamelijk richten op de ontwikkeling van GameFi producten op het Ton-netwerk. HashKey zal zorgen voor de nodige regelgevende begeleiding en technische ondersteuning, zodat de diensten van Catizen veilig en efficiënt werken. 

Statements van HashKey en Catizen

Zowel HashKey als Catizen hebben een statement naar buiten gebracht over de samenwerking. Ben El-Baz, managing director van HashKey Group, liet het volgende weten:

“Als fenomenaal product in de GameFi-sector in 2024 biedt Catizen mogelijkheden voor de toekomstige ontwikkeling van de volgende generatie GameFi. We zijn verheugd om te kunnen blijven deelnemen aan de wereldwijde innovatie van de digitale entertainmentindustrie, gebaseerd op onze samenwerking binnen het Ton-ecosysteem. Ons doel is om aan meer spelers conforme digitale activadiensten te bieden en samen met Catizen de creatie van een nieuw paradigma te verkennen dat digitale financiën en digitaal entertainment integreert.”

Tim Wong, voorzitter van Catizen Foundation, liet het volgende weten:

“We zijn verheugd om samen te werken met HashKey Group, een leider in financiële diensten voor digitale activa. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor Catizen, waardoor we onze 20 miljoen leden van de wereldwijde gemeenschap kunnen voorzien van verbeterde, conforme en betrouwbare digitale activa diensten. Samen staan ​​we klaar om een ​​revolutie teweeg te brengen in het Web3-gaminglandschap, waarbij we het Ton-ecosysteem benutten om ongeëvenaarde game-ervaringen te bieden en de wereldwijde adoptie van blockchain-technologie in digitaal entertainment te stimuleren.”

Het succes van Catizen

Catizen werd eerder dit jaar gelanceerd en beweert al meer dan 29 miljoen gebruikers te hebben gehad, verdeeld over de wereld, met een piek van 3,5 miljoen dagelijkse actieve gebruikers. Catizen liet dit weten in een post op X (Twitter):

https://x.com/CatizenAI/status/1820334967496515758

“Het totale aantal On-Chain-spelers van Catizen heeft de 1700000 (1,7 miljoen) overschreden! De dagelijkse actieve on-chain gebruikers (UAW) van Catizen maken 30% uit het Ton ecosysteem! Catizen’s sfeer: speel voor de airdrop, genees de wereld!”

Bijzondere samenwerking

De samenwerking tussen HashKey en Catizen onderstreept de mogelijkheden van de ontwikkelingen in de GameFi sector. Het is een opkomende sector waar nog veel te halen valt. Echter, dit maakt samenwerkingen zoals deze ook enorm belangrijk voor de innovatie in de sector. De ervaring van HashKey met regelgeving, veiligheid en efficiëntie zal het voor Catizen mogelijk maken om naar een geheel nieuw niveau getild te worden. 

Samenvatting

Samenvattend onderstreept de samenwerking tussen HashKey en Catizen de mogelijkheden binnen de GameFi sector. Het zal een belangrijke vooruitgang worden voor de innovatie binnen de sector. 

Lees meer over:
CatizenHashKey

Door: Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen is een fanatieke tekstschrijver met een sterke focus op de cryptowereld. Hij brengt jarenlange ervaring in het schrijven over cryptocurrency naar bitcoinmagazine.nl. Zijn diepgaande kennis van SEO en marketing, gecombineerd met zijn passie voor crypto, maakt hem de perfecte aanwin...