Is de bitcoin koers op weg naar $36.000? Volgens DonAlt wel

Een analist die de cryptomarkt op de voet volgt, gelooft dat Bitcoin (BTC) een kans heeft om een steile rally te ontketenen en een nieuw hoogtepunt voor 2023 te bereiken.

In een nieuwe Youtube sessie vertelt DonAlt aan zijn 53.200 abonnees op YouTube dat het binnen de mogelijkheden ligt dat Bitcoin een sterke stijging kan zien, waarbij veel handelaren aan de zijlijn lijdzaam moeten toekijken.

"Als we omhoog gaan en als we die weerstand doorbreken waar we nu tegen vechten, denk ik dat het doel ongeveer $36.000 kanzijn... Dus kort gezegd, als dit stijgt – en we hebben genoeg goede redenen om te stijgen, we hebben ook genoeg redenen om te dalen – maar als het sentiment verandert, denk ik dat we genoeg redenen hebben om omhoog te gaan...

Er is een kans dat ik geen goede instap krijg bij $30.000, want als dit omhoog schiet, zal het misschien te snel gaan voor mij om een goede transactie te vangen, dus ik neem gewoon een slechte transactie hier beneden alleen om zeker te zijn.

In het ergste geval neem ik gewoon wat verlies, en dan kan ik opnieuw kopen voor $19.000 tot $20.000."

DonAlt vertelt ook zijn 505.300 volgers op het sociale mediaplatform X dat de prijsactie van Bitcoin er goed uitziet na maanden van neerwaartse trend.

"De eerste keer in maanden dat we constructieve prijsactie hebben gehad. Dat gezegd hebbende, moeten we binnenkort omhoog bewegen. Anders zal ik opnieuw mijn risico verminderen."

Volgens andere analisten is bitcoin de week bullish afgesloten zondag op maandag.

Ook CrediBULL Crypto vindt dat een koers boven $28.000 superbullish is. De komende week moet duidelijk worden of de koers dit weet te behalen. De koers is afhankelijk van vraag en aanbod en momenteel is er sprake van een kabbelende markt, waarin weinig plaats is voor hebzucht.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwskoersprijs

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...