Bitcoin Update: nog één belangrijke hobbel te gaan voor meer opwaartse momentum

Bitcoin Update: nog één belangrijke hobbel te gaan voor meer opwaartse momentum

Dit bitcoin koers is in de afgelopen 24 uur nagenoeg onveranderd en we handelen momenteel vlak onder sterke weerstand. De grote vraag is: zullen we in staat zijn om weerstand te doorbreken en onze opwaartse weg te vervolgen? Of blijft de recente prijsstijging van de afgelopen dagen van weinig betekenis?

De Bitcoin koers staat momenteel op 26,506.60USD. We nemen de 4-uurs- en daggrafiek als basis en bekijken twee mogelijke scenario's voor de komende week!

Bitcoin (BTC) 4-uurgrafiek

Op dit moment doet Range Highs nog steeds wat we van range high mogen verwachten. Het zorgt in combinatie met de 200 MA’s voor de nodige weerstand.

De 4-uurs 200MA's, die de neerwaartse trend op middellange termijn weergeven, blijven momenteel ook de neerwaartse trend volgen.

Dit heeft betekenis totdat dit niet langer het geval is. Zolang dat zo is, blijft de opwaartse prijsactie van de afgelopen dagen verwaarloosbaar.

Met andere woorden, we bevinden ons nog steeds in de prijsrange van $25.300 tot $26.800. In de vorige update hebben we onze prijsrange-analyse besproken, waarbij we de nadruk legden op de beweging vanaf het range low, naar het midden van het bereik, en vervolgens naar range high, en vice versa.

Op dit tijdsbestek hebben we al twee maanden te maken met een neerwaartse trend. We illustreren dit idee aan de hand van de 200MA's. We testen ze nu samen met range high op $26.800. Als we erbovenuit weten te breken, is de kans groot dat we nog meer opwaartse momentum zullen zien. Lukt het niet om weerstand van de 200MA’s en range high $26.800 te doorbreken houden we rekening met een daling naar het midden van de range $26.050 en mogelijk zelfs helemaal terug naar de onderkant van de range $25.300.

Bitcoin Update: nog één belangrijke hobbel te gaan voor meer opwaartse momentum

Bitcoin (BTC) daggrafiek

Wanneer we naar de daggrafiek kijken sinds het begin van dit jaar, valt een duidelijke opwaartse trend van acht maanden op. Gedurende deze periode fungeerden de 200 MA's als ondersteuning voor deze trend. Echter, de afgelopen maand bevinden we ons onder de 200 MA's en blijft de neerwaartse trend op dit langere tijdsbestek van kracht.

Om onze weg omhoog te hervatten richting het midden van de grotere prijsrange $28.200 op dit hoge tijdsbestek, moeten we een doorbraak zien op de 4-uursgrafiek uit de kleinere prijsrange. Tegelijkertijd moeten we ook de 200 MA's heroveren. Als dit gebeurt, kan ons volgende prijsdoel de bovenkant van het bereik zijn op $31.400.

Als we er daarentegen niet in slagen om uit de huidige prijsrange (4 uur) te breken en de 200 MA's op dit tijdsbestek niet kunnen herwinnen, blijft de neerwaartse trend op dit hoge tijdsbestek in stand en blijft de recente opwaartse prijsactie van de afgelopen dagen van weinig betekenis.

Bitcoin Update: nog één belangrijke hobbel te gaan voor meer opwaartse momentum

De Bitcoin Webshop van Nederland & België 

In de Bitcoin Webshop van Nederland & België vind je unieke Bitcoin Gifts die nergens anders verkrijgbaar zijn. Originele Bitcoin cadeaus voor jezelf of om weg te geven.

Fear Of Missing Out:
- Bitcoin Cava | BTC 100K bubbels | Special Edition
- Bitcoin Wijn | Heerlijke wijn in prachtige fles met tinnen etiket en bitcoin logo
- Bitcoin Chocolade Duo | Gold & Bronze, van de lekkerste Belgische chocolade
- Bitcoin Sleutelhanger | Eyecather voor jouw sleutelbos
- Bitcoin Bier | Het enige echte Bitcoin Bier van Nederland, Pilsener of IPA
- Bitcoin Bieropener | Industrial Gold

Bitcoin Update: nog één belangrijke hobbel te gaan voor meer opwaartse momentum
Lees meer over:
Bitcoin Technische Analyse

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties