Kamala Harris memecoin 250% omhoog na dramatisch debat Joe Biden

2384 totale weergaven
Politieke memecoins zakken tijdens Trump vs Biden debat

Het debat tussen Donald Trump en Joe Biden eindigde in een debacle voor laatstgenoemde. Voor de hele wereld is nu duidelijk dat Biden niet in goede gezondheid is en dat het waarschijnlijk geen goed idee voor hem is om de presidentsrace voort te zetten. Als gevolg daarvan donderde de Jeo Boden (BODEN) memecoin met 73,4% omlaag de afgelopen dagen.

De druk op Biden neemt toe

De kans is volgens steeds meer mensen aanwezig dat Biden de presidentsrace niet afmaakt en dat iemand hem zal vervangen. Om die reden is een memecoin die gebaseerd is op Kamala Harris met 250% gestegen op donderdag.

Kamala Horris (KAMA) zag zijn market cap naar 11,9 miljoen dollar groeien vanaf de 3,5 miljoen dollar die de munt tijdens het debat waard was op 27 juni. Op 3 juli bereikte KAMA zelfs een piek van 22,2 miljoen dollar aan market cap.

Als Biden de presidentsrace verlaat, dan is Kamala Harris de meest waarschijnlijke persoon om in zijn voetsporen te treden.

Joe Biden is met zijn 81 jaar in ieder geval de oudste persoon ooit die meedoet aan de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Zijn slechte prestaties schoof hij af op een verkoudheid en een jetlag, terwijl hij de week voor het debat in dezelfde tijdszone zat.

Trump aan de leiding

Op dit moment staat Trump zwaar aan de leiding in alle peilingen. De democraten hebben echter nog vier maanden om de boel te herstellen. De verkiezingen staan voor 5 november op de planning.

Ondertussen debatteert men over de mogelijkheden voor Biden om de presidentsrace alsnog voort te zetten. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat het een goed idee is voor iemand in zijn conditie om de komende vier jaar president van Amerika te worden.

Zoals het er nu naar uitziet, zitten Amerikanen daar ook niet op te wachten en gaan de stemmen richting Donald Trump. Tenzij de democraten nog met een andere kandidaat op de proppen komen, dan zou het kunnen dat daar nog iets in verandert.

Lees de laatste artikelen over crypto en de verkiezingen in Amerika.

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd