Klanten met $1,9 miljard bij FTX willen anoniem blijven

Klanten met $1,9 miljard bij FTX willen anoniem blijven

Klanten van de gevallen cryptobeurs FTX zijn verwikkeld in verschillende zaken met en tegen het bedrijf. Een groep van 15 schuldeisers wil graag anoniem blijven in dit proces. Het gaat om een aanvraag .van partijen die samen nog $1,9 miljard te goed hebben van FTX.

Zij geven aan dat het een risico is voor hun eigen veiligheid als zij met naam en toenaam worden genoemd. Het gaat om een groep klanten dat buiten de Verengide Staten is gevestigd.

De zorgen van de schuldeisers lijken terecht. Eerder dit jaar kwam in een rechtszaak met Celsius het hele krantenbestand in de openbaarheid. Een rechter, John Dorsey, is dezelfde mening toegedaan. Hij hield in zijn zaak ook de grootste schuldeisers anoniem.

Bij een zaak als dit gaat het bijvoorbeeld om gegevens als emails of zelfs fysieke adressen. Er staan nog miljarden open van verschillende schuldeisers. De vraag is of er in alle zaken aan dit soort verzoeken voldaan kan worden.

Lees meer over:
misdaad FTX

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties