Lightspark vergemakkelijkt Bitcoin-betalingen naar Amerikaanse bankrekeningen

1307 totale weergaven
|

Lightspark heeft een baanbrekende dienst gelanceerd die Amerikaanse bedrijven de mogelijkheid biedt om directe betalingen te sturen naar bankrekeningen via het Bitcoin Lightning Network. Deze nieuwe functie, genaamd Lightspark Extend, maakt het eenvoudiger en sneller voor bedrijven om Bitcoin-transacties uit te voeren naar 99% van de Amerikaanse banken.

Bitcoin-betalingen naar Amerikaanse banken

Lightspark, een vooraanstaand bedrijf in Bitcoin Lightning Network-betalingen, heeft een nieuwe dienst genaamd Lightspark Extend gelanceerd. Deze dienst stelt Amerikaanse bedrijven in staat om directe Bitcoin-betalingen te versturen naar bankrekeningen in de Verenigde Staten via het Bitcoin Lightning Network.

Door deze integratie kunnen bedrijven nu probleemloos betalingen verrichten naar meer dan 99% van de Amerikaanse banken die real-time betalingen accepteren.

Gemakkelijke en snelle betalingen

Met Lightspark Extend kunnen bedrijven nu gebruik maken van Unified Messaging Addresses (UMA), wat het versturen van waarde vereenvoudigt. UMA stelt gebruikers in staat om betalingen te verzenden met een mensvriendelijk adres, vergelijkbaar met een e-mailadres, waardoor het onthouden van complexe codes of wachtwoorden overbodig wordt.

Deze innovatie vermindert de wrijving die vaak gepaard gaat met digitale betalingen en versnelt het transactieproces aanzienlijk.

Voordelen voor Bedrijven

Een van de opvallende kenmerken van Lightspark Extend is de 24/7 beschikbaarheid, waardoor bedrijven betalingen kunnen versturen op elk moment van de dag of nacht, zonder vertragingen.

Dit is vooral nuttig voor bedrijven die actief zijn in verschillende tijdzones of die buiten de reguliere bankuren dringende betalingen moeten verrichten.

Internationale uitbreiding en toepassing

Hoewel UMA al beschikbaar is in 120 landen, is het met de introductie van Lightspark Extend nu ook mogelijk om deze instant betalingsoplossing aan te bieden in de Verenigde Staten.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het adopteren van Lightspark Extend kunnen zich aanmelden voor een UMA-adres, hun rekeningen koppelen, en betalingen ontvangen via een onboardingproces dat wordt gefaciliteerd door Zero Hash, een gereguleerde Amerikaanse financiële instelling.

Uitbreiding van het Bitcoin Lightning Network

De lancering van Lightspark Extend markeert een nieuwe stap in het toegankelijker maken van instant, kostenefficiënte Bitcoin-betalingen voor bedrijven en consumenten in de VS, en breidt tegelijkertijd het bereik en de bruikbaarheid van het Bitcoin Lightning Network verder uit.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app en Web3 wallet in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....