Terra Luna Classic en USTC weer naar $1? Binance TH werkt aan herstel

24468 totale weergaven
lunc koers

Binance TH, een samenwerking tussen Binance en Gulf Energy, kondigde op zaterdag een herstelinitiatief aan om de handel in LUNC en USTC op hun crypto beurs te bevorderen. Deze week heeft Binance TH tokens van het Terra Classic-ecosysteem genoteerd. Betekent dit dat we weer stijgingen voor Terra Luna Classic en TerraClassicUSD kunnen zien?

Herstel voor Terra Luna Classic en USTC?

Op 15 juni introduceerde Binance TH via een post op X het evenement “LUNC van ineenstorting naar wederopstanding?” aan de crypto gemeenschap. Gulf Binance wil hiermee mensen bereiken die de Terra-Luna crisis hebben meegemaakt en nog steeds geloven in het herstel van LUNC.

De instorting gebeurde in mei van 2022 doordat UST, de stablecoin van Terra, zijn koppeling aan de Amerikaanse dollar verloor. Dit gebeurde door massale verkopen en een gebrek aan vertrouwen, waardoor het mechanisme dat de waarde moest stabiliseren faalde. Hierdoor stortte ook de waarde van LUNA in.

“Binance TH door Gulf Binance zal contact opnemen met degenen die het meest hebben geleden door LUNC om hen uit te nodigen hun ervaringen te delen tijdens Binance TH Live. De geselecteerden ontvangen Binance TH Swag en speciale prijzen,” aldus de crypto beurs.

De voormalige CEO van Binance, Changpeng Zhao, begon de heropleving van Terra Classic te ondersteunen nadat de community en ontwikkelaars de governance overnamen. Binance heeft 60,42 miljard LUNC-tokens verbrand om het aanbod te verminderen.

https://twitter.com/CoinGapeMedia/status/1802015131171205322

Community streeft naar LUNC en USTC van $1

LUNC-ontwikkelaars, validators en de gemeenschap werken actief aan het herstel van LUNC en USTC naar $1. Ontwikkelaars bekijken momenteel een Terra Luna Classic-voorstel om Tax2Gas te implementeren.

De prijs van LUNC steeg de afgelopen 24 uur met 0,21%, en wordt momenteel verhandeld op $0,00097. De laagste en hoogste prijs in 24 uur waren respectievelijk $0,0000918 en $0,00009709. Het handelsvolume daalde echter met 12% in de afgelopen 24 uur.

Ondertussen steeg de prijs van USTC met 0,5%, en wordt nu verhandeld op $0,0183. Het handelsvolume steeg met 22% in de afgelopen 24 uur, aangezien handelaren van de dip profiteerden.

Lees meer over:
LUNCUSTC

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...