MAGA (TRUMP) coin kan 21,8% stijgen na vinden support – Kan de populaire crypto meme doorbreken?

1642 totale weergaven
Trump token zakt 32% na veroordeling

Afgelopen zondag ondervond populaire crypto meme coin MAGA (TRUMP) weerstand bij het $ 6,65 niveau en is met 17,7% gedaald naar zijn huidige koers. Investeerders die op zoek zijn naar veelbelovende cryptomunten kunnen het overwegen om $TRUMP te kopen voordat deze in de komende dagen mogelijk de lucht in schiet.

Technische indicatoren zijn op het moment neutraal. Mocht MAGA vandaag boven zijn wekelijkse ondersteuning blijven, dan kan de koers op korte termijn gaan stijgen.

MAGA koers kan binnenkort opwaartse beweging maken

De koers van MAGA is in de afgelopen 24 uur gedaald met 16,10% naar zijn huidige waarde van $ 5,46. Zondag liep $TRUMP tegen weerstand aan bij de $ 6,65, waarna de koers met 25,4% daalde naar $ 4,95, een lokaal dieptepunt.

Sindsdien is de MAGA TRUMP coin weer gestegen naar $ 5,92, voordat het weer herstelde naar zijn huidige koers. Als de koers boven het wekelijkse ondersteuningsniveau van $ 4,64 (het dieptepunt in de wekelijkse grafiek) kan blijven, dan zou $TRUMP met 21,8% kunnen stijgen om de dagelijkse weerstand van $ 6,65 opnieuw te testen.

MAGA TRUMP coin koers grafiek
MAGA koers / Bron: CoinMarketCap

De Relative Strength Index (RSI) en Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicatoren geven op dit moment beiden een erg lichte bearish waarde. Zo heeft het RSI een waarde van 47, terwijl de MACD een -0,010 laat zien. Als bulls het momentum willen behouden, dan moeten beide indicatoren boven de respectievelijke neutrale waardes van 50 en 0 stijgen.

Als de koers van de MAGA TRUMP coin boven de $ 6,576 stijgt en de dalende trendlijn van 1 tot 28 juni doorbreekt, dan kan de populaire cryptomunt mogelijk met 46,1% verder stijgen om zijn piek van 27 juni op de $ 9,60 opnieuw te testen.

Aan de andere kant is er slecht nieuws als $TRUMP onder de ondersteuning van $ 4,64 valt. De bullish theorie van MAGA wordt dan teniet gedaan, waarna de coin met 21,6% kan dalen naar het $ 3,64 niveau op 31 maart.

De koers kan beide kanten op, waardoor investeerders de cruciale niveaus en indicatoren goed in de gaten moeten houden.

Meme coin alternatieven met meer potentie op de korte termijn

Terwijl investeerders de koers van $TRUMP goed in de gaten blijven houden, kunnen ze op zoek zijn naar andere meme coins die op de korte termijn meer potentie bieden. Voorbeelden hiervan zijn WienerAI en Shiba Shootout, die vanwege hun utiliteit harder kunnen stijgen. In de sectie hieronder zullen we deze twee meme coin alternatieven uitgebreid bespreken.

Wiener AI – De humoristische waakhond van de crypto sector

Maak kennis met WienerAI ($WAI), de virtuele waakhond van de crypto sector. Dit project heeft in tegenstelling tot veel andere meme coins geen Shiba Inu als mascotte, maar juist een vrolijke teckel die symbool staat voor de vriendschap tussen mens en kunstmatige intelligentie.

De mascotte beschrijft gelijk de essentie van het project, namelijk AI niet zien als een bedreiging, maar juist als een vriend en hulpmiddel dat je ondersteunt bij al je taken. WienerAI is een AI-bekrachtigde trading bot die beleggers helpt met het vinden van de beste crypto trades.

WienerAI presale meme coin

Het project opereert op de Ethereum blockchain en is daarmee een ERC-20 token. In totaal bevat WienerAI 69 miljard $WAI tokens, die verdeeld zijn over de presale (30%), staking (20%), community beloningen (20%), marketing (20%) en liquiditeit op exchanges (10%). Met deze gedecentraliseerde verdeling komt 70% van de tokens in handen van de community.

Investeerders hebben nu de kans om vroeg $WAI tokens te kopen tijdens de huidige presale. Het project heeft al $ 7,2 miljoen opgehaald. Tokens kosten op dit moment $ 0,000726 per stuk, maar wees er snel bij. De prijs zal over een dag alweer stijgen.

 

Beste AI meme coin

WienerAI - deels worst, deels AI 100% crypto

  • Meme coin met unieke AI-functies
  • Direct na aankoop kun je de tokens staken
  • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Shiba Shootout – Meme coin met een meeslepend universum

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) is een gloednieuwe meme coin die zich momenteel in de presale fase bevindt. Het project bouwt een meeslepend crypto universum dat plaatsvindt in het Wilde Westen. In het stadje genaamd Shiba Gulch zullen verschillende scherpschutters zich in de saloons verzamelen voor een potje crypto poker of de veelvoorkomende meme-offs.

$SHIBASHOOT tokens zullen voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Zo heeft het project ‘Cactus Staking’, waarbij je van een jaarlijks rendement van 1.866% profiteert om passief inkomen te verdienen. Daarnaast zal Shiba Shootout ook ‘Lucky Lasso Lotteries’ bevatten waar je grote crypto prijzen kunt winnen. Vertel je wildste crypto verhalen tijdens de ‘Campfire Stories’ of stem op toekomstplannen tijdens de ‘Token Governance Roundups’.

Shiba Shootout meme coin presale

De ERC-20 tokens van Shiba Shootout bieden dus genoeg utiliteit aan zijn holders. In totaal heeft het project 2,2 miljard $SHIBASHOOT tokens, waarvan er 35% naar de presale gaat. De overige tokens zijn verdeeld over staking (20%), marketing (20%), liquiditeit (10%), ontwikkeling van het project (10%) en het ‘Rootin’ Tootin’ Shooter Fund’ (5%).

Shiba Shootout heeft een snelle start gemaakt door in slechts enkele weken al meer dan $ 575.000 op te halen. Je kunt nu $SHIBASHOOT tokens kopen voor $ 0,0195 per stuk. Sluit je aan bij de hechte community van Shiba Gulch en wordt ook een van de Shiba Sharpshooters die loyaal zijn aan mascotte Marshal Shiba.

 

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT)

Shiba meme token uit het Wilde Westen

  • Hoge beloningen via 'Cactus staking'
  • Lucky Lasso loterij met grote crypto prijzen
  • Stem als holder mee over de toekomst van het project
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

Lees meer over:
Trump

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...