Meer dan $407M aan tokens klaar voor unlock, met Metars Genesis als leider

513 totale weergaven
depin-tokens-overtreffen-crypto-markt-met-bijna-75 |

 

Deze week wordt er voor meer dan $ 407 miljoen aan tokens vrijgespeeld in verschillende projecten, waarbij Metars Genesis (MRS) het evenement leidt door voor $15,8 miljoen aan tokens te ontgrendelen.

Metars leidt het Token Unlock evenement

Deze week wordt er op de cryptomarkt voor meer dan $ 407 miljoen aan tokens vrijgegeven voor verschillende projecten, met Metars Genesis (MRS) als een van de grootste bijdragers. Metars Genesis zal 10 miljoen tokens vrijgeven met een waarde van ongeveer $ 15,8 miljoen, wat neerkomt op 11,87% van de circulerende voorraad.

Dit unlock-evenement maakt deel uit van een bredere trend, waarbij meerdere projecten tokens vrijgeven als onderdeel van hun vesting-schema’s.

Metars Genesis token unlock

Metars Genesis (MRS) gaat aan kop met zijn aanzienlijke vrijgave van $ 15,8 miljoen aan tokens. Deze gebeurtenis kan zowel verkoopdruk als nieuwe marktkansen creëren, omdat beleggers zich herpositioneren. Hoewel token unlocks vaak leiden tot volatiliteit op de korte termijn, verhogen ze ook de liquiditeit en bieden ze meer instappunten voor nieuwe investeerders.

Naast Metars Genesis geven verschillende andere projecten deze week tokens vrij. Cardano (ADA) zal 37,06 miljoen tokens vrijgeven met een waarde van $13,59 miljoen, goed voor slechts 0,10% van de circulerende voorraad.

Solana en Worldcoin leiden lineaire unlock

Solana (SOL) en Worldcoin (WLD) domineren deze week de categorie lineaire unlock. Solana zal 524.030 tokens vrijgeven met een waarde van $88,46 miljoen, wat neerkomt op 0,11% van de circulerende voorraad.

Ondertussen zal Worldcoin $88,23 miljoen aan tokens vrijgeven, wat neerkomt op 6,71% van de voorraad. Deze lineaire unlocks, die tokens gestaag in de tijd verdelen, kunnen de marktdynamiek beïnvloeden als handelaren beslissen of ze hun nieuw beschikbare tokens houden of verkopen.

Andere opvallende lineaire unlocks zijn Avalanche (AVAX), dat $ 20,01 miljoen vrijgaf, en Dogecoin (DOGE), dat $13,66 miljoen aan tokens vrijgaf. Projecten als SEI, NEAR en SUI doen ook mee en dragen bij aan het bredere token unlock evenement dat het marktsentiment en de liquiditeit zou kunnen beïnvloeden.

Marktimpact en vooruitzichten

Met meer dan $ 407 miljoen aan tokens die worden unlocked in verschillende projecten, kan de markt een verhoogde volatiliteit zien als investeerders hun strategieën aanpassen.

Hoewel de toestroom van nieuwe tokens kan leiden tot verkoopdruk op de korte termijn, biedt het ook kansen voor langetermijnhouders en nieuwe investeerders die de markt willen betreden tegen gunstigere prijzen.

Deze token unlock week volgt op de $498 miljoen unlock van vorige week, geleid door Arbitrum (ARB). Naarmate er meer tokens in omloop komen, zal de markt nauwlettend in de gaten houden hoe deze gebeurtenissen de prijzen en liquiditeit beïnvloeden.

BitcoinMagazine lanceert Discord channel!

Wil je meepraten over dit onderwerp? Join dan ons nieuwe Discord channel en praat met onze experts, leer van andere lezers en blijf op de hoogte van acties en insight informatie! Nu naar Discord

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....